Період публікації:

від

до

Категорія:

«Кубок Карпатська Рись-2018»

Опубліковано: П`ятниця, 17 серпня 2018 

min
max

Упродовж  трьох днів, з 2 по 4 серпня, на штучному волейбольному майданчику, який знаходиться на Стрийському центральному пляжі, відбувся II всеукраїнський турнір з пляжного волейболу Кубок «Карпатська Рись-2018» серед юнаків та дівчат 2002 р. н. та молодших. Організатором турніру виступив волейбольний клуб «Карпатська Рись».

У масштабних змаганнях взяли участь 63 команди з різних куточків нашої Незалежної України. На урочистій церемонії відкриття учасників та гостей привітали: заступник директора Стрийської ДЮСШ міськво Дмитро Шнайдер, голова осередку ветеранів спорту Стрийщини Роман Мазяк та тренер з волейболу Стрийської ДЮСШ міськво Микола Столярський. Спеціальні гості змагань – чемпіони та володарі Кубка України у складі волейбольної команди «Барком-Кажани» Михайло Бібер та Юрій Паласюк. У розмові зі мною один із організаторів Микола Столярський відзначив, що всього на цьому турнірі було розіграно 48 комплектів нагород, з яких 16 – вибороли стрияни.

Цікава статистика: на турнірі команди зіграли понад 60 годин ігрового часу, випили понад 300 літрів мінеральної і солодкої води та з’їли 200 порцій морозива.

У результаті цікавої та безкомпромісної боротьби переможцями і призерами II відкритого всеукраїнського турніру Кубок «Карпатська Рись-2018» стали:

юнаки, старша вікова категорія: 1. Стрий-1, 2. Ужгород, 3. Рівне, 4. Стрий-2;

юнаки, молодша вікова категорія: 1. Стрий-1, 2. Ужгород, 3. Сокаль, 4. Зубра;

дівчата, старша вікова категорія: 1. Львів, 2. Дрогобич, 3. Стрий-1, 4. Чер­воноград;

дівчата, молодша вікова категорія: 1. Стрий-1, 2. Дрогобич, 3. Ланівці, 4. Рівне;

У мікстах в старшій віковій групі перемогу здобула команда Львова. Друге та третє місця відповідно посіли Стрий-1 та Стрий-2, четверте місце – Дрогобич.

В мікстах серед молодшої вікової групи перше місце виборола перша команда Стрия. Друге та третє місця відповідно посіли друга команда Стрия та Ланівці. Четверте місце розділили між собою збірні Дрогобича та Ужгорода.

Як завжди, кращими серед стриян були: Дмитро Ващекин, Володимир Столярський, Ростислав Кошіль, Назар Горбатий, Олег Павлик, Божена Петриків, Андріана Павлик, Марта Мацкова, Вікторія Песоцька та інші.

Нагородження переможців та призерів провели волейболісти «Барком-Кажани» (Львів) Юрій Паласюк та Михайло Бібер. Дітям було неймовірно приємно отримувати медалі та цінні подарунки з рук переможців національного чемпіонату та Кубка. Крім того, усі охочі мали можливість сфотографуватися та поспілкуватися з іменитими львівськими волейболістами.

Організатори турніру висловлюють слова щирої подяки своїм меценатам: «Майстерня Карамелі», ТМ «Трускавецька», «Appleroomstore» (усі – м. Трускавець), ТМ «Рудь» та rocketstorecom.ua за фінансову допомогу в проведенні цього турніру.

                                    За матеріалами редакції газети "Фортуна"

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook