Період публікації:

від

до

Категорія:

АКЦІЯ «ПОДАРУНОК СОЛДАТУ ДО ДНЯ СВЯТОГО МИКОЛАЯ»

Опубліковано: П`ятниця, 14 грудня 2018 

min
max

     Напередодні Дня святого Миколая щорічно у школах району організовується акція  з метою підтримки духу наших солдатів, які перебувають у зоні АТО.  

     Цьогоріч в Ожидівській ЗОШ І-ІІІ ст. така акція проходила з 10.12. по 14.12.2018 р.  У кожному класі працювала фабрика Святого Миколая. Діти не шкодували ласощів, зібрали безліч  подарунків, вітаміни для солдатів (лимони,  горіхи, мед, трав’яні та вітамінні чаї, домашнє варення із калини, малини, смородини). Учні школи  написали листи воїнам АТО, намалювали малюнки. Все це акуратно запакували у ящики і зробили написи « З вдячністю солдату від учнів Ожидівської школи»

     14 грудня 2018р. у школу завітав бузецький  волонтер Михайло Цюрко. Місцевий священник о.Михайло Дорош освятив пакунки   і з  молитвою відправив зібране у дорогу. Ці подарунки невдовзі отримають наші солдати, які знаходяться в зоні ООС. Учні,вчителі та батьки передали солдатам близько 140 пакунків.

     Кожен з учнів розумів, що робить дуже важливу справу. Ніхто не залишився осторонь. Хоч роботи було багато, але вона була надзвичайно приємною!  Спільними зусиллями учні намагаються підтримати українських військових, які захищають наше мирне майбутнє.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook