Період публікації:

від

до

Категорія:

«Закон та право для всіх єдині»

Опубліковано: П`ятниця, 14 грудня 2018 

min
max

Одним із завдань сучасної шкільної  правової освіти є вміння учня

орієнтуватись у величезному потоці інформації. Навчити цього лише на уроці  правознавства просто неможливо, тому в школі щорічно проводиться тиждень права,  який включає в себе комплекс різноманітних форм позакласної роботи.

        Цьогоріч проведення тижня права  в Ожидівській ЗОШ І-ІІІ ст..було спрямовано на те, щоб поглибити знання учнівської молоді про їх права, зазначені в державних документах,зокрема в Конституції України. Цей  тиждень - пропаганда, спрямована на всіх громадян нашої держави. А наша  маленька «держава» ,тобто школа,  не стала винятком.

      11 грудня у  школі вчителем правознавства Рудою Н.Т.було проведено Всеукраїнський урок «Права людини». Під час спілкування діти повторили основні статті Конвенції про права дитини, а також вчитель  наголосила, що права нерозривно пов’язані з обов’язками, і що ми всі повинні робити такі вчинки, щоб не зашкодити собі, родині та оточуючим. 13 грудня  у 10 -11 класі вчитель громадянської освіти Москва Н.Б. обговорила  серед учнів тему:  «Соціальні реформи в Україні і моє майбутнє»  (за і проти проведення пенсійної, трудової та податкової реформи, як вимоги вступу до ЄС) .                 

      Протягом тижня класними керівниками були проведені години спілкування на правову тематику ,на яких учні  знайшли відповіді на питання, які їх хвилювали. А ще відбувався показ фільму та  презентацій   на правову тематику « Правова кіномережа» .

Робота по формування правових відносин продовжується і далі. Вона сприяє розширенню правових знань учнів, формує вміння співвідносити в життя норми моралі та прав, застосовувати правові знання в повсякденному житті. 

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook