Період публікації:

від

до

Категорія:

Є така професія – захищати Батьківщину

Опубліковано: П`ятниця, 19 квітня 2019 

min
max

З профорієнтаційною метою до учнів Гумниської ЗОШ І-ІІ ступенів Буського району завітав учасник АТО Васильців Андрій Мар’янович, взявши участь у бесіді «Є така професія – захищати Батьківщину».

Гість розповів про участь у бойових діях на Сході України,  про побутові будні військових, продемонстрував розвантажувальний жилет, різновиди захисних шоломів десантників та інші елементи екіпірування. Діти мали можливість приміряти захисний одяг, розглянути світлини. Андрій Мар’янович наголосив на важливості миттєвого реагування при пораненні бійця, наданні йому допомоги, акцентувавши на новітніх технологіях, які застосовуються для порятунку солдат. Школярам продемонстрували продуктові набори нового зразка. Учні не лише побачили, як виглядають сніданок, обід та вечеря у польових умовах, а й скуштували солдатської каші та печиво з джемом.

Пан Васильців акцентував увагу школярів на головних аспектах, які допоможуть в майбутньому стати військовослужбовцями, а саме: вести здоровий спосіб життя, займатися спортом, розвивати вміння орієнтуватися на місцевості, вивчати іноземні мови, бути дисциплінованими, відповідальними  та відданими народу й інтересам держави Україна.

 

Лариса Барда, директор школи

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook