Період публікації:

від

до

Категорія:

Шкільні екскурсії – це ті події, які згадуються все життя...

Опубліковано: П`ятниця, 19 квітня 2019 

min
max

Учні 9 класу Балучинської ЗОШ І-ІІ ст. 17.04.2019 р. здійснили поїздку у Військову частину м. Золочева з метою ознайомлення з професіями: військового медика, інструктора, музиканта духового оркестру, солдата строкової та контрактної служби.

Діти  познайомились з історією навчальної частини Національної Гвардії України, відвідали музей, спортивний зал, навчальні класи. 

Після цікавих розповідей екскурсоводів, хлопці та дівчата мали можливість керувати військовими машинами, повправлятись у стрільбі з лазерної зброї, одягнути на себе бронежелети та іншу військову амуніцію.

Дуже цікавим та надзвичайно корисним був майстер-клас "Рятуємо життя" – надання першої медичної допомоги при кровотечах, пораненнях, зупинці дихання.

Приємно вразив військовий оркестр.

Для учнів показали невелике музичне дійство на плацу. Звучання духових інструментів та спів музикантів були просто неймовірними.

Кирич О.М., класний керівник 9 класу

Балучинської ЗОШ І-ІІ ступенів

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook