Період публікації:

від

до

Категорія:

На юніорській першості України веслувальники ЛУФК серед кращих

Опубліковано: Середа, 22 травня 2019 

min
max

І у юніорській частині молодіжного чемпіонату України з веслування на байдарках і каное, який 15-19 травня 2019р. відбувся у Дніпрі, вихованці Львівського училища фізичної культури серед кращих.

Так, у перегонах на двомісних каное на олімпійську дистанцію 1000м переможцем у парі з рівнянином Костянтином Анфьоровим став учень 11 класу Володимир Савчин (на фото). Окрім того, «двійка» Савчин/Анфьоров посіла ІІ місце на дистанціях 200 і 500м.

У заїздах байдарках-четвірок на 500м чемпіоном України став минулорічний випускник училища Юрій Зуб. У байдарці-одиночці на 200м Юрій – срібний призер.

Слід відзначити і четверте місце ще юнаків Олега Патера, Мар’яни Реки і Юрія Шутяка (усі 10кл.) у каное-четвірці на 500м. Також четвертим прийшов на фініш у каное-одиночці на 5000м студент І курсу Олексій Музиченко.

Серед дівчат мультимедалісткою чемпіонату стала першокурсниця Ілона Кушнірук. Ілона стала срібною призеркою змагань у перегонах на байдарці-одиночці і байдарці-четвірці на 200м, байдарці-двійці на 500м, посіла ІІІ місце у байдарці-одиночці на 500м.

У байдарці-четвірці на 200м разом з Кушнірук веслували Юлія Сидоренко, Марта Жеплінська і Тетяна Степаненкова (всі 2018р.в.). Окрім того, Юлія Сидоренко фінішувала услід за Кушнірук у байдарці-одиночці на 200м, Марта Жеплінська здобула «срібло» у байдарочному міксті на 500м. Тетяна Степаненкова посіла тут третє місце.

Бронзовою призеркою у заїздах байдарок-двійок на 200м стала учениця 10 класу Уляна Приступа.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook