Період публікації:

від

до

Категорія:

На Львівщині стартував проект «Академія директорів»

Опубліковано: Середа, 22 травня 2019 

min
max

Сьогодні, 22 травня, у Палаці Мистецтв розпочався освітній проект про успішні практики шкіл Львівщини «Академія директорів: зустріч випускників».

Цьогорічна Академія директорів об‘єднала випускників двох попередніх років, які будуть говорити про те, як змінилася НУШ і що змінили вчителі, про булінг, можливості неформальної освіти та громадське фінансування школи.

Також в межах проекту відбулася панельна дискусія «Проект закону про загальну середню освіту».

Серед гостей форуму, який сьогодні урочисто відкрили, знані експерти та управлінці. Особливим гостем «Академії директорів - 2019» став професор Ярослав Грицак, який звернув увагу на те, чому цінності важливі, і що вони говорять про сучасний світ.

«Академія директорів» – це новий формат навчання керівництва закладу загальної середньої освіти для вдосконалення ефективних інструментів управління. На цій Академії ми почуємо про те, чого навчилися директори шкіл Львівщини за два попередні роки», - розповідає директор департаменту освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації Любомира Мандзій.

Зазначимо, проект «Академія директорів» ініційований департаментом освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації та проведений вперше у 2017 році у співпраці з ГО «Центр соціальних інновацій».

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

На Львівщині завершився третій модуль у межах проекту «Академія директорів» На Львівщині завершився третій модуль у межах проекту «Академія директорів» Опубліковано: Субота, 01 грудня 2018 Сьогодні, 1 грудня, у Львівському професійному коледжі готельно-туристичного та ресторанного сервісу завершився третій навчальний модуль у межах проекту «Академія директорів». Участь у заході взяв голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка. «Дякую вам за щирість. Ви є справжніми...

Переглядів: 341 Коментарів: 0

Департамент освіти і науки

На Львівщині розпочався третій модуль у межах проекту «Академія директорів» На Львівщині розпочався третій модуль у межах проекту «Академія директорів» Опубліковано: Четвер, 29 листопада 2018 Сьогодні, 29 листопада, у Львівському професійному коледжі готельно-туристичного та ресторанного сервісу розпочався третій навчальний модуль у межах проекту «Академія директорів». Упродовж трьох днів для директорів загальноосвітніх шкіл Львівщини проведуть тренінги, лекції та майстер-класи. «Директор...

Переглядів: 557 Коментарів: 0

Департамент освіти і науки
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook