Період публікації:

від

до

Категорія:

Кольоровий тиждень у Золочівській ЗОШ І-ІІІ ст. №3

Опубліковано: Середа, 22 травня 2019 

min
max

У Золочівській ЗОШ І-ІІІ ст. №3 пройшов кольоровий тиждень. Понеділок - жовтий колір. Це колір сонця, радості і оптимізму, творчості та життєздатності.

Вівторок - червоний колір. Яскравий, чарівний, неповторний… Червоний асоціюється з сонцем, вогнем, енергією... Він надає впевненості, заряджає енергією, позбавляє від туги і негативних емоцій, викликає відчуття тепла.

Середа - зелений колір. Асоціюємо його з надією, безпекою, спокоєм. Зелений колір – скромний, спокійний, вологий, м’який. Це колір природи, рослин.

Вишиванка - символ України, Віддзеркалення вкраїнської душі, Де рясніють кетяги калини й мамина сльоза на полотні. 16 травня  у школі - ВИШИВАНКОВИЙ РОЗМАЙ!!! Дякуємо дівчатам 8-А та 9-А класів, що організували банси для учнів школи.

П'ятниця - синій колір! Це колір повітря та води, а ще вічності, таємниці та глибокого спокою. Синій вважається кольором інтуїції. Він стимулює мислення. А як красиво він виглядає!

 

 

Немає коментарів

Схожі статті:

Тиждень зарубіжної літератури у Золочівській ЗОШ І-ІІІст. №3 Тиждень зарубіжної літератури у Золочівській ЗОШ І-ІІІст. №3 Опубліковано: Середа, 11 березня 2020 Тиждень зарубіжної літератури у Золочівській ЗОШ І – ІІІ ст. № 3 розпочався з випуску стіннівок. Переможцями серед газет стали « Інстаграм» 10 класу, « Редьярд Кіплінг» - 5 клас, « Вільям Шекспір» - 8 клас і « Фрідріх Шиллер»- 9 – А клас.  Вівторок розпочався з виставки ілюстрацій до творів зарубіжної...

Переглядів: 1423 Коментарів: 0

Відділи освіти

"100 днів у школі" "100 днів у школі" Опубліковано: Вівторок, 10 березня 2020 У Золочівській ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 у 1 – А класі  класний керівник Любинецька А. Л. провела  квест «100днів у школі».  Діти показували свої знання з математики, виконуючи цікаві завдання: вимірювали, називали, вирішували… Наливайко О. З. перевірила знання учнів з української мови, де команди учнів...

Переглядів: 1235 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook