Період публікації:

від

до

Категорія:

Заняття на тему: «Дослідження проявів впливу чинників навколишнього середовища на представників різних царств живої природи»

Опубліковано: Середа, 22 травня 2019 

min
max

Викладачі циклової комісії загальноосвітніх дисциплін Львівського кооперативного коледжу економіки і права Люмила Плугіна та Мирослава Бойко провели заняття «Біолого-екологічний модуль» з дисципліни «Природничі науки» на тему: «Дослідження проявів впливу чинників навколишнього середовища на представників різних царств живої природи» для студентів груп ПВ(н)-28 та ГРС -18 в Стрийському парку м. Львова.

Мета заняття: формування умов реалізації дослідницької компетентності студентів і водночас безпосередньої взаємодії молодих поколінь з етносоціоприродним, технологізованим і культурним середовищем життя (довкіллям), переконання раціональної екологічної свідомості, що виявляється через екологічну культуру і поведінку.

Під час проведення заняття студенти змогли побачити рідкісні породи дерев і рослини, ознайомитись з довкіллям. Студенти взяли активну участь в обговоренні теми.

Заняття було цікавим і пізнавальним. Студенти отримали масу емоцій і задоволення, збагатилися новими знаннями. Такі заняття відіграють важливу функціональну роль у задоволенні рекреаційних потреб молодого фахівця.

Слід відзначити професійно-практичну основу проведеного заняття. Воно побудоване у відповідності до вимог, які ставить сучасна вища освіта до викладача.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар з роботи зі ЗМІ та зв’язків із громадськістю Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

Лекція-екскурсія «Організація раціонального природокористування та охорони навколишнього природного середовища» Лекція-екскурсія «Організація раціонального природокористування та охорони навколишнього природного середовища» Опубліковано: Понеділок, 22 квітня 2019 Викладач Львівського кооперативного коледжу економіки і права Людмила Плугіна провела лекцію-екскурсію з дисципліни «Екологія» для студентів групи ФН-18 спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» на тему: «Організація раціонального природокористування та охорони навколишнього природного...

Переглядів: 433 Коментарів: 0

Вища освіта

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулося засідання педагогічної ради У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулося засідання педагогічної ради Опубліковано: П`ятниця, 28 лютого 2020 В роботі педагогічної ради взяли участь адміністрація та викладачі коледжу, голови циклових комісій, голова об’єднаного профкому, методист Ради директорів фахової передвищої освіти Львівської області Тарасюк І.В. На педагогічній раді було розглянуто та обговорено низку важливих питань, зокрема: «Організаційно-педагогічні...

Переглядів: 770 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook