Період публікації:

від

до

Категорія:

Відкрите заняття з навчальної практики «Вступ до фаху»

Опубліковано: Вівторок, 17 вересня 2019 

min
max

Нещодавно викладач Львівського кооперативного коледжу економіки і права, голова циклової комісії обліку та фінансово-економічної діяльності, к.е.н, доц. Михайло Голубка провів у групі Фн-18 відкрите заняття з навчальної практики «Вступ до фаху» на базі Першого Українського Міжнародного банку.

До проведення заняття був запрошений керуючий відділенням № 9 Першого Українського Міжнародного банку Ігор Дишель, який розповів студентам про історію фінансової установи, ознайомив студентів зі змістом, характером, сферою та перспективами майбутньої професійної діяльності, з особливостями практичної діяльності у фінансово-економічній установі, видами банківських операцій, основними банківськими продуктами, особливостями діяльності банку, провів тренінг по роботі з терміналами та банкоматами, розповів про основні правила фінансової поведінки та шляхи захисту від шахрайства з платіжними картками, а також про зміни в стратегії фінансової установи, нові стандарти якості банківських продуктів та обслуговування клієнтів, перспективи функціонування фінансової установи у майбутньому.

Також було проведено екскурсію установою, щоб наглядно побачити робочі місця фахівця, отримати інформацію від практичних працівників, які були залучені до проведення заняття.

Такі заняття дають змогу викладачам покращити рівень засвоєння теоретичного навчального матеріалу, формувати практичні вміння та навички майбутньої професійної діяльності і, у свою чергу, роблять заняття цікавими та змістовними. Усі учасники навчального процесу залишились задоволеними і висловили бажання до подальшої творчої співпраці.

Щиро вдячні керівництву, працівникам відділення № 9 Першого Українського Міжнародного банку за нові практичні знання, отримані від фахівців, та надану можливість проведення змістовного та цікавого практичного заняття у фінансовій установі, що дозволило наглядно ознайомити студентів з практичними навиками.

За інформацією прес-служби Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулося засідання педагогічної ради У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулося засідання педагогічної ради Опубліковано: П`ятниця, 28 лютого 2020 В роботі педагогічної ради взяли участь адміністрація та викладачі коледжу, голови циклових комісій, голова об’єднаного профкому, методист Ради директорів фахової передвищої освіти Львівської області Тарасюк І.В. На педагогічній раді було розглянуто та обговорено низку важливих питань, зокрема: «Організаційно-педагогічні...

Переглядів: 719 Коментарів: 0

Вища освіта

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні У Львівському кооперативному коледжі економіки і права вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні Опубліковано: Середа, 26 лютого 2020 П'ятий рік поспіль Україна 20 лютого вшановує Героїв Революції Гідності – учасників Євромайдану та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні. У Львівському кооперативному коледжі економіки і права було проведено виховний захід, присвячений Дню Героїв Небесної Сотні, які змінили історію України ціною свого...

Переглядів: 647 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook