Період публікації:

від

до

Категорія:

МОН Республіки Болгарія виділяє 5 місць для участі у семінарі болгаристів та славістів

Опубліковано: Вівторок, 05 квітня 2016 

min
max

Відповідно до ст. 7 Протоколу про співробітництво та обмін між Міністерством освіти та науки Республіки Болгарія та Міністерством освіти та науки України, МОН Болгарії виділяє 5 місць для студентів та викладачів болгаристів та славістів для участі у щорічному літньому семінарі з болгарської мови, літератури та культури.

Семінар проводитиметься у Великотирновському університеті ім. Св. Кирила та Мефодія (2 місця) та Софійському університеті ім. Св. Климента Охридського (3 місця).

Болгарська сторона забезпечує учасників безкоштовним обслуговуванням, а саме: харчуванням, проживанням, навчальною та культурною програмами. Транспортні витрати до місця проведення курсів та у зворотному напрямку, а також медичне страхування – за рахунок учасників.

У разі зацікавленості просимо до 30 квітня 2016 року надіслати в паперовому вигляді до управління міжнародного співробітництва та європейської інтеграції МОН України заповнену анкету, лист-рекомендацію та мотиваційний лист.

Скановані варіанти документів просимо надіслати на електронну адресу: ukrainemon@gmail.com, зазначивши в темі листа «Літній семінар Болгарія 2016».

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Львівщина розширюватиме співпрацю з «Альянс Франсез» у сфері освіти Львівщина розширюватиме співпрацю з «Альянс Франсез» у сфері освіти Опубліковано: Середа, 14 листопада 2018 Сьогодні, 14 листопада, голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка зустрівся із директором «Альянс Франсез» Львів Ніколя Фасіно. «Хочу подякувати вам за теплий прийом, адже через повагу і доброзичливість до мене, ви виявляєте повагу до нашої культури, мови та народу зокрема»,...

Переглядів: 508 Коментарів: 0

Департамент освіти і науки

Львівщина співпрацюватиме з литовською компанією «JOSTRA» у сфері освіти Львівщина співпрацюватиме з литовською компанією «JOSTRA» у сфері освіти Опубліковано: Вівторок, 23 жовтня 2018 22 жовтня голова Львівської ОДА Олег Синютка зустрівся із представниками литовської компанії «JOSTRA». Очільник Львівщини подякував бізнес-делегації за підтримку Литвою України і наголосив на важливості реалізації спільних проектів, зокрема у сфері освіти. «В 35 закладах з 50 щонайменше за однією...

Переглядів: 683 Коментарів: 0

Департамент освіти і науки
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook