Період публікації:

від

до

Категорія:

На Львівщині презентовано новий проект НОК України #OlympicLab (фото)

Опубліковано: Четвер, 07 квітня 2016 

min
max

З нагоди відзначення Міжнародного дня спорту на Львівщині презентовано новий проект Національного Олімпійського комітету України #OlympicLab, який реалізується за підтримки Міжнародного Олімпійського Комітету.

З новим проектом мали змогу ознайомитись учні загальноосвітньої школи № 1 міста Львова. Захід відбувся на базі дитячої бібліотеки – філія № 4, що у Сихівському районі м. Львова (завідувач бібліотеки Оксани Чорномаз).

У гості до школярів завітали провідні санкарі Львівщини, члени національної збірної команди України: Роман Захарків, Олена Стецьків, Олена Шхумова, Андрій Лисецький, Мирослав Левкович, Олена Смага, Ігор Стахів – учасники Олімпійських ігор як дорослих, так і юнацьких, а також їхні тренери: Тарас Гарцула, Мар’ян Гузнер та Дмитро Нікотєнєв.

Упродовж такої цікавої й пізнавальної зустрічі школярі довідалися про такий олімпійський зимовий вид спорт як санний спорт та його різновиди, про тренування та змагання, мали змогу особисто спробувати професійне спорядження та поспілкуватися з олімпійцями. Відтак разом із гостями свята взяти участь в олімпійській вікторині й отримати подарунки від НОК України. При цьому спортсмени охоче ділилися особистими враження від участі в Юнацьких Олімпійських іграх, своїм досвідом поєднання навчання та тренування, розкривали секрети завдяки чому вони досягають своєї мети.

Довідково:

#OlympicLab – це проект, який дає можливість учнівській молоді більше дізнатися про олімпійський рух та Олімпійські ігри, познайомитися із зірковими атлетами та тренерами України, дізнатися про секрети активного та здорового способу життя і отримати унікальний шанс поринути у культурно-освітню програму Юнацьких Олімпійських ігор.

#OlympicLab включатиме в себе шість етапів, серед яких: ментальне тренування, олімпійський чат, семінари щодо здорового способу життя, практичні заняття про правильне харчування (Eat smart), знайомство школярів з історією та філософією олімпізму, волонтерський рух.

Немає коментарів

Схожі статті:

У бібліотеках Львівщини триває проект НОК України #‎Olimpiclab‬ (фото) У бібліотеках Львівщини триває проект НОК України #‎Olimpiclab‬ (фото) Опубліковано: Вівторок, 12 квітня 2016 Цими днями в приміщенні бібліотеки-філіалу № 26 ЦБС для дітей м. Львова за сприяння відділення НОК України у Львівській області та управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації відбулася чергова презентація проекту НОК України #‎Olimpiclab. Такий дитячий просвітницький захід було приурочено...

Переглядів: 5982 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання

На Львівщині успішно проведено Всеукраїнську нараду з представниками шкіл національної мережі закладів олімпійської освіти На Львівщині успішно проведено Всеукраїнську нараду з представниками шкіл національної мережі закладів олімпійської освіти Опубліковано: Середа, 16 жовтня 2019 Упродовж 10-11 жовтня на Львівщині за підтримки НОК України та відділення НОК України у Львівській області на високому організаційному та змістовному рівнях тривала дводенна нарада Олімпійської Академії України з директорами та представниками шкіл національної мережі шкіл олімпійської освіти, титульною...

Переглядів: 609 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook