Період публікації:

від

до

Категорія:

Мовний табір у Шпиколоському НВК

Опубліковано: П`ятниця, 14 Червня 2019 

min
max

З 10 по 14 червня 2019 року у Шпиколоському НВК проходив мовний табір «Funny Bees», у якому діти мали змогу поглиблювати знання англійської мови, поєднуючи їх із захоплюючим відпочинком.

Метою роботи мовного табору було розширення кругозору школярів, популяризації англійської мови, підвищення мотивації учнів до вивчення та практичного застосування англійської мови.

Основне завдання, яке було поставлене перед початком роботи табору: допомогти дитині здобути необхідні мовні навички, непомітно подолати мовний бар’єр, удосконалити розмовну мову, поєднати навчання із захопливим відпочинком, отримати мотивацію для подальшого удосконалення англійської мови, саме тому завдання були розважального та розвивального характеру: презентації, ігри, змагання, пісні, проекти, перегляд навчального відео, настільні ігри.

Робота літнього мовного табору була спланована за тематичними днями, а саме: «Camp Day», «So many people, so many hobbies», «Magic travelling» «Day of Music», «Goodbye summer camp». Завдяки такому плануванню було  створене відповідне мовне середовище та умови для заохочення учнів до вивчення англійської мови.

Літній мовний табір дав можливість дітям весело провести час разом із друзями, розвинути свої таланти, отримати пізнавальну інформацію, навчитися новому, та показав дітям, що вивчення мови - це легко і просто. Табір був успішним, тому що діти намагалися розмовляти іноземною і стали більш впевненими у своїм мовних навичках.

Немає коментарів

Схожі статті:

Літературно-музична композиція "З Шевченком у серці" Літературно-музична композиція "З Шевченком у серці" Опубліковано: Вівторок, 10 березня 2020 Велич постаті та талант Тараса Шевченка впродовж віків возвеличує і цінує не одне покоління.   Творчість митця стала міцним фундаментом, на якому виростали молоді паростки української літератури. Павло Грабовський писав: «Невмирущий дух поета, як і раніше, витає над рідною Україною, невмовкаюче роздається...

Переглядів: 1257 Коментарів: 0

Відділи освіти

Українознавча гра "Соняшник 2020" на Золочівщині Українознавча гра "Соняшник 2020" на Золочівщині Опубліковано: Вівторок, 03 березня 2020 3  березня  учні Шпиколоського НВК Золочівського району  взяли участь в українознавчій грі «Соняшник».  П’ятдесят  три учасники  3-11 класів  із задоволенням виконували пізнавальні завдання, розгадували ребуси, поринули в чудовий світ рідної мови, літератури та культури.      До участі у грі школярів ...

Переглядів: 1065 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook