Період публікації:

від

до

Категорія:

Кривич, Канака, Романенков і Лукачук домінували на молодіжному чемпіонаті України

Опубліковано: Середа, 19 Червня 2019 

min
max

У м.Львові на закритому велодромі СКА 8-13 червня 2019р. відбувся чемпіонат України з велоперегонів на треку серед молоді віком до 23 років – т.зв. «андерів».

У командній гонці переслідування серед чоловіків переможцями став збірний колектив, основу якого склали студенти-другокурсники Львівського училища фізичної культури Олександр Кривич, Олег Канака і Валерій Романенков.

Кривич і Канака розіграли першість і в індивідуальній гонці переслідування – переміг Олександр. Романенков показав п’ятий час.

Олександр Кривич (на фото) окрім двох золотих виборов ще три срібні нагороди у гіті на 1000м з місця, командному спринті та медісоні.

У медісоні (парна гонка) Олександру асистував Романенков, а в командному спринті Назар Гудзь (ІІ курс) і Андрій Ганзін (11 кл.).

Валерій Романенков переміг у груповій гонці, Олег Канака тут шостий.

У омніумі – велосипедному багатоборстві Канака на четвертому місці. Серед жінок чемпіонкою України у командному спринті стала студентка І курсу Соломія Лукачук. В активі Соломії також срібні нагороди у кейріні та омніумі. Випускниця 2017р. Богдана Солтис у складі збірної команди перемогла у командній гонці та двічі посідала ІІІ місце – у спринті і медісоні.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Анна Нагірна з олімпійською ліцензією Анна Нагірна з олімпійською ліцензією Опубліковано: Середа, 04 березня 2020 У м.Берліні (Німеччина) 26 лютого – 1 березня 2020р. відбувся чемпіонат світу з велоперегонів на треку. У жіночому медісоні (парна гонка) вихованка Львівського коледжу спорту (кол. училище фізичної культури) Анна Нагірна (вип. 2005р., на фото) та киянка Ганна Соловей фінішували дванадцятими. Цього...

Переглядів: 1403 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Данило Яковлєв – юнацький чемпіон України з велотрекових перегонів Данило Яковлєв – юнацький чемпіон України з велотрекових перегонів Опубліковано: П`ятниця, 28 лютого 2020 14-20 лютого 2020р. у Львові під час зимового чемпіонату України з велоперегонів на треку відбулася і юнацька національна першість з цього виду велосипедного спорту. Змагалися хлопці і дівчата віком до 16 років. У командній гонці переслідування на 3км юнацьким чемпіоном України у складі збірної команди...

Переглядів: 1070 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook