Період публікації:

від

до

Категорія:

Під знаком Року французької мови в Україні

Опубліковано: П`ятниця, 22 лютого 2019 

min
max

21 лютого на базі ОЗНЗ «Красненська ЗОШ І-ІІІ ст. № 1» відбувся обласний семінар вчителів французької мови за участю методиста ЛОІППО Палія Євгена Володимировича та вчителів французької мови Золочівського та Буського районів.

Підготувала його вчитель французької мови, переможець конкурсу «Вчитель року – 2019» Гучок Лариса Олександрівна. Тема семінару: «Сучасний підхід до вивчення французької мови як другої іноземної».

Було продемонстровано: позакласний захід «Франкофонія – це моє життя»; майстер-класи, заходи, присвячені року французької мови в Україні та міжнародному дню Франкофонії (свято відзначається щорічно 20 березня).

Учні показали високі знання французької мови у віршах, піснях, розповідях, традиціях. В цьому велика заслуга Лариси Олександрівни, творчого, вдумливого і перспективного вчителя, який розуміє і цим наснажує учнів, що французька мова – це мова майбутнього, яка є запорукою демократичного та економічного розвитку.

Галина Нетреба, методист

районного інформаційного-

методичного центру

відділу освіти Буської РДА

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook