Період публікації:

від

до

Категорія:

Флешмоб патріотичної літератури «Подаруй дитині книгу» у ЗЗСО м. Червонограда

Опубліковано: П`ятниця, 22 лютого 2019 

min
max

Виховання свідомого громадянина, патріота, набуття молоддю соціального досвіду, високої культури міжнаціональних взаємин, формування у молоді потреби та уміння жити в громадському суспільстві, духовності та фізичної досконалості, моральної, художньо-естетичної культури – такі завдання патріотичного виховання ставлять у закладах загальної середньої освіти міст Червонограда, Соснівки та смт. Гірник серед учнів.

Патріотичне виховання в школах спрямовується на залучення учнів до глибинних пластів національної культури і духовності, формування у дітей та молоді національних світоглядних позицій, ідей, поглядів і переконань на основі цінностей вітчизняної та світової культури. Тому, в ЗЗСО міст Червонограда, Соснівки та смт. Гірник, серед учнів проведено флешмоб «Подаруй патріотичну книгу дитині».

Книгами патріотичної тематики поповнено бібліотечні фонди шкіл для юних читачів.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook