Період публікації:

від

до

Категорія:

«Крок за кроком до здоров’я» у Червоноградській загальноосвітній школі І ст. №11

Опубліковано: П`ятниця, 14 грудня 2018 

min
max

10 грудня 2018 року під час Місячника здорового способу життя та шкідливих узалежнень для учнів 4-х класів відбувся конкурс «Крок за кроком до здоровя», який підготували і провели педагог-організатор Прокопчук Марія Іванівна та практичний психолог Притулка Галина Василівна.

Метою конкурсу було формувати у дітей свідоме ставлення до здоров’я, виховувати бажання вести здоровий спосіб життя. Школярі активно працювали в команді, допомагали та доповнювали один одного. Учасники конкурсу були нагороджені грамотами, які вручила директор школи Красільчук Богдана Ярославівна.

Гостем заходу була Панасюк Ірина Степанівна – старший інспектор ювенальної превенції м.Червонограда, яка у доступній для дітей формі донесла інформацію про загрозу шкідливих звичок та відповідальність за них. Учні отримали безліч корисної інформації та погодились з тим, що необхідно ретельно подумати про своє майбутнє і своїх близьких та друзів.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook