Період публікації:

від

до

Категорія:

Освітяни Бущини після успішного фіналу

Опубліковано: Четвер, 20 Червня 2019 

min
max

20.06.2019 р. на базі НВК «Буська ЗОШ І ст. – гімназія-інтернат ім. Є. Петрушевича при ЛНУ ім. І. Франка» відбулася нарада керівників ЗЗСО району. На нараді розглядались такі питання: «Про заходи щодо оздоровлення дітей ЗЗСО району влітку 2019 р.», «Про підсумки проведення ДПА у ЗЗСО І-ІІ та І-ІІІ ст.», «Про хід проведення поточного ремонту закладів та установ освіти».

Начальник відділу освіти Олійник Г.М. інформувала про кількість виділених коштів та закупівлю матеріалів на поточні ремонти шкіл, забезпечення комп’ютерною технікою, підведення до шкіл швидкісного інтернету, створення належних навчальних середовищ в 3, 4 класах, а також для дітей з особливими освітніми потребами.

Головний спеціаліст відділу освіти М. Шимків проаналізував результати проведення ДПА у НВК «Петричівська ЗОШ І-ІІ ст.», ОЗНЗ «Олеська ЗОШ І-ІІІ ст.» та Красненській ЗОШ І-ІІІ ст. № 2, наголосив на основних недоліках.

В кінці Г.М. Олійник подякувала наставникам та команді учнів НВК «Буська ЗОШ І ст. – гімназія-інтернат ім. Є. Петрушевича при ЛНУ ім. І. Франка», які взяли участь в обласних змаганнях військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

Ганна Максим, завідувач районного

інформаційно-методичного центру

відділу освіти Буської РДА

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook