Період публікації:

від

до

Категорія:

Нова Інструкція з діловодства у ЗЗСО! Як діяти директору?

Опубліковано: П`ятниця, 14 грудня 2018 

min
max

Методична підтримка керівників освітніх закладів в частині осягнення реформаційних нововведень звична практика у районі. Затребуваним став і семінар-практикум з впровадження нової Інструкції з діловодства у закладах загальної середньої освіти, на цей раз для директорів ЗЗСО І-ІІІ ступенів, що відбувся 13 грудня 2018 року у Новояворівській ЗОШ І-ІІІ ступенів №2Яворівського району.

Команда консультантів у складі завідувача методичного кабінету Ольги Фірчук, заступників директорів з навчально-виховної роботи Ірини Романик, Надії Давидюк, Людмили Левицької сфокусували увагу присутніх на основних положеннях та загальних вимогах до створення, оформлення та документування управлінської інформації, зокрема тих, що виготовляються за допомогою комп'ютерної техніки, експертизу цінності документів та порядок підготовки справ до передання в архів тощо.

У ході спільної дискусії учасники семінару глибоко проникли в суть питання, отримали необхідну інформацію щодо технічних вимог ведення документів.

З огляду на невідкладність ситуації, оскільки заходи щодо впровадження Інструкції відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 25.06.2018 № 676 слід провести у грудні 2018 року, керівникам шкіл запропоновано в інтерактивній взаємодії (робота в групах) укласти примірну номенклатуру справ закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів.

Матеріали, напрацьовані динамічною групою та учасниками семінарів-практикумів, розміщені на сайті методичного кабінету, блозі завідувача методичного кабінету Ольги Фірчук  і можуть бути використані керівниками шкіл під час впровадження нової Інструкції з діловодства.  

 

Оксана Майхер, методист методичного кабінету

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook