Період публікації:

від

до

Категорія:

Обласний семінар майстрів виробничого навчання та викладачів з професії «Агент з організації туризму. Адмінісртратор»

Опубліковано: Понеділок, 20 травня 2019 

min
max

16 травня  2019 року в управлінні туризму Львівської міської ради  відбувся  обласний семінар майстрів виробничого навчання  та викладачів з професії «Агент з організації туризму. Адмінісртратор» на тему: «Перспективи розвитку  напрямків туризму у місті Львові та Львівській області».

У семінарі взяли участь:Марина Якушева, начальник відділу маркетингу та промоцій управління туризму та курортів Львівської ОДА, працівники Львівської міської ради: Ліна Остапчук, Ганна Кіцілінська, Оксана Споляк, Лідія Федчук, методист Навчально-методичного центру ПТО у Львівській області Галина Сердюк, представники  7 навчальних закладів Львівської області, в яких готуються  ці професії.

За планом роботи розглянуті наступні і питання:

1.Вітальне слово.

Ліна Остапчук, начальник управління туризму Львівської міської ради.

2. Вступне слово.

Галина Сердюк, методист НМЦ ПТО у Львівській області.

 

3.Розвиток туризму у місті Львові.

Доп. Ганна Кіцілінська, головний спеціаліст відділу розвитку індустрії гостинності управління туризму Львської міської ради.

4.Конференц–туризм - важливий напрямок розвитку  туризму у м. Львові.

Доп. Оксана Споляк, заступник директора ЛКП «Львівське конференц-бюро».

5. Розвиток туризму у Львівській області.

Доп. Марина Якушева, начальник відділу маркетингу та промоцій управління туризму та курортів Львівської ОДА.

6.Сучасні підходи до підготовки у закладах професійної освіти майбутніх фахівців туристичної сфери (досвід, проблеми та їх вирішення):

Доп. Юськів Марія, методист Олеського професійного ліцею;

Калініченко Віра, старший майстер Львівського професійного коледжу готельно-туристичного та ресторанного сервісу,

Відбувся обмін досвідом роботи з теми семінару.

Учасники семінару були одностайні в тому, що налагоджена і удосконалена тісна співпраці з працівниками Львівської міської ради, роботодавцями туристичної галузі сприяє інтеграції у навчальний процес закладів професійної (професійно-технічної) освіти  усіх інновацій, підвищує професійну компетентність педагогів, підвищує рівень підготовки важливих для  України професій  туристичної сфери.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

 Семінар – практикум «Робота в  навчально-практичних центрах на засадах компетентнісного підходу  серед майстрів виробничого навчання та викладачів з орієнтацією на ефективну професійну діяльність» Семінар – практикум «Робота в навчально-практичних центрах на засадах компетентнісного підходу серед майстрів виробничого навчання та викладачів з орієнтацією на ефективну професійну діяльність» Опубліковано: Четвер, 05 березня 2020 04 березня 2020 року у ДНЗ «Львівське вище професійне училище дизайну та будівництва» на базі навчально-практичного центру «TRIORA» та «POLIMIN – HUB» відбувся семінар – практикум  «Робота в  навчально-практичних центрах на засадах компетентнісного підходу  серед майстрів виробничого навчання та викладачів...

Переглядів: 1378 Коментарів: 0

Профтехосвіта

Захист випускних кваліфікаційних робіт за професією «Манікюрник, візажист, візажист-стиліст» у Стрийському ВХПУ Захист випускних кваліфікаційних робіт за професією «Манікюрник, візажист, візажист-стиліст» у Стрийському ВХПУ Опубліковано: Четвер, 05 березня 2020 28 лютого у Стрийському вищому художньому професійному училищі відбувся захист випускних кваліфікаційних робіт учнів за професією «Манікюрник, візажист, візажист-стиліст». Під керівництвом майстра в/н Оксани Грещук дівчата створили чудові образи, в яких вміло застосували свої професійні навички і творчий...

Переглядів: 1350 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook