Період публікації:

від

до

Категорія:

У Львові проведено театральний фестиваль «Україна понад усе»

Опубліковано: Вівторок, 23 квітня 2019 

min
max

У Львові проведено театральний фестиваль «Україна понад усе», учасниками якого є дошкільнята садків м Львова. 16 квітня впродовж дня дитячі колективи виступають із своїми постановками на сцені Львівський театр ляльок. Вони у своїх сценках використовують різні види театру: тіньовий, пальчиковий, настільний, фланелеграф, театр ляльок. 

«Моя роль – курчатко. Я під час виступу на сцені шукала свою маму. Роль дуже сподобалась, адже у фіналі я маму знайшла», - розповіла Лідія Синьковська, яка ходить у садок Ліцею №38.

«Наша вистава про дружбу, про те, що треба ділитися. У цій виставі ми поділилися хлібчиком із каченятком, покликали його до нас, бо треба ділитися один з одним і дарувати всім добро», - розповіли малюки з садочка №116 Оганисам Марк, Донець Олександра та Літун Адам.

«Такий фестиваль організовуємо вже вдруге задля популяризації дитячих театрів, щоб розвивати артистичні якості дітей. А також за допомогою театральної гри діти вчаться любити свою Батьківщину», -розповіла методистка НМЦО м. Львова Lena Nakonechnaja.

Немає коментарів

Схожі статті:

У Львові проведено фестиваль JuniorZ з Олександром Педаном У Львові проведено фестиваль JuniorZ з Олександром Педаном Опубліковано: Понеділок, 06 травня 2019 5 травня в Парку культури та відпочинку ім. Б. Хмельницького відбувся фестиваль JuniorZ з Олександром Педаном. Незважаючи на дощ, учні шкіл Львова та волонтери з радістю беруть участь в такому заході.  

Переглядів: 405 Коментарів: 0

Відділи освіти

Міський фестиваль "Фестини в Еко Попелюшки" Міський фестиваль "Фестини в Еко Попелюшки" Опубліковано: П`ятниця, 01 березня 2019 28 лютого в приміщенні копальні кави відбувся міський фестиваль сучасного дитячого мистецтва «Фестини в Еко Попелюшки». На ньому малюки представляли оригінальні еко костюми, які вони виготовляли спільно із батьками та вихователями. «Я Мавка за твором Лесі Українки. Моє плаття зроблене з кульків. Мені...

Переглядів: 711 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook