Період публікації:

від

до

Категорія:

Марія Винник і Катерина Зелених – бронзові призерки світової першості з боротьби

Опубліковано: П`ятниця, 16 серпня 2019 

min
max

У м. Таллінні (Естонія), де з 12 до 18 серпня 2019р. проходить чемпіонат світу з видів спортивної боротьби серед юніорів, перші нагороди розіграли дівчата.

У ваговій категорії до 50 кг бронзовою призеркою світової першості стала студентка І курсу Львівського училища фізичної культури Марія Винник (на фото).

Свій шлях до подіуму Марія розпочала з перемоги над єгиптянкою Халою Ахмед 12:2.

В 1/8 фіналу Марія поступилася новій зірці світової жіночої боротьби, дворазовій чемпіонці світу серед жінок японці Юї Сусакі.

В зв’язку з тим, що японка вийшла до фіналу, а в кінцевому підсумку стала чемпіонкою світу, Марія отримала можливість у втішних поєдинках поборотись за ІІІ місце, чим повністю і скористалась.

Спочатку Марія розправилась з румункою Стефанією Пріцепуту 9:1, далі поборола Нілам Нілам з Індії 13:9, а в «бронзовому» фіналі за рахунок останньої результативної дії вирвала перемогу у еквадорки Люції Єпез Гузман (результат сутички 9:9).

У вазі до 59 кг на третю сходинку нагородного подіуму піднялася минулорічна випускниця училища Катерина Зелених.

На початках Катерина перемогла туркеню Елмас Целік і Анне Нюрнбергер з Німеччини – обидвох «на туше». У півфіналі поступилася Анастасії Нікіті з Молдови, а в поєдинку за ІІІ місце поклала на лопатки індійку Аншу Аншу.

Ще одна минулорічна випускниця Романа Вовчак посіла 9 місце у ваговій категорії до 76 кг.

В ¼ фіналу Романа програла угорці Бернадетт Наги 0:6.

Студентка ІІІ курсу Вероніка Рябоволова у кваліфікації категорії до 55 кг не справилась з Анжу Анжу з Індії (1:4) і завершила світову першість на 18 місці.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook