Період публікації:

від

до

Категорія:

Команда Львівського кооперативного коледжу економіки і права – переможець Відкритого турніру з волейболу серед дівчат «Львівська осінь на Клепарові» (фото)

Опубліковано: П`ятниця, 27 травня 2016 

min
max

Нещодавно збірна команда Львівського кооперативного коледжу економіки і права перемогла у Відкритому турнірі з волейболу серед дівчат під оригінальною назвою «Львівська осінь на Клепарові» так, як на вулиці Клепарівській розташований навчальний заклад.

Організаторами турніру виступили викладачі-тренери Крук Мирослав Павлович (Львівський кооперативний коледж економіки і права) та Задорожний Ігор Іванович (Львівський державний університет безпеки життєдіяльності) за підтримки керівництва вишів.

Збірна складається зі студентів різних спеціальностей коледжу, а саме: Граб Катерина (група ПВв-23), Романишин Христина (ПВ-13), Дмитрук Ірина (ПВ-14), Граб Марта (ФН-23), Пасічник Оксана (ПВв-23), Павлік Юля (ПВв-23), Маєвич Юля (ПВн-25), Бордовська Віра (ПВн-15) гідно виступили у грі. Готував команду досвідчений тренер з волейболу, викладач фізичного виховання Львівського кооперативного коледжу економіки і права Крук Мирослав Павлович.

Розпочався турнір з виконання Гімну України.

Організатори спортивного заходу привітали всіх зі святом, побажали всім юним спортсменам здоров’я, успіхів, наснаги, невичерпної життєвої енергії, величезної сили волі й нездоланного бажання перемагати, щоб досягнуті звершення стали потужним стимулом в подальшому для підкорення нових спортивних вершин у волейболі та були гордістю України. Пам’ятати історію, бути патріотами своєї країни, міста та вулиці, бо ми того варті. Всім нам, Боже, дай сили й мудрості пройти цей нелегкий шлях, зберегти і розбудувати державу, мати мир, спокій і процвітаючу країну.

Взяти участь у турнірі, повболівати за друзів і одногрупників, просто поспостерігати за матчами мали змогу всі студенти навчального закладу та гості. Загалом змагання пройшли цікаво, весело та пізнавально. Варто відзначити хорошу організацію проведення зустрічі. Чудово було підготовлений спортзал, забезпечено належний порядок під час матчу.

Поєдинком були задоволені уболівальники команд, постійно підбадьорювали учасників вигуками та вітали переможців гучними оплесками.

По закінченні переможці отримали грамоти, медалі та кубок, а у навчальному закладі були нагороджені подяками та отримали фінансову підтримку.

Адміністрація, студентське самоврядування та студентство Львівського кооперативного коледжу економіки і права пишається своєю збірною та вдячна тренеру за чудову підготовку збірної, яка отримала перемогу у турнірі, який проходив рік у різних навчальних закладах міста Львова. Директор коледжу Наталя Павліна Зубко зауважила, що будь-які перемоги даються нелегко, але той, хто піднімається на п’єдестал, гідний найвищої поваги серед нації.

Завершився спортивний захід молитвою за Україну «Боже великий, єдиний, нам Україну храни».

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар з роботи зі ЗМІ та зв᾽язків із громадськістю Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

Викладач Львівського кооперативного коледжу у складі Збірної команди ветеранів Львова здобув «срібло» на міжнародному турнірі з волейболу Викладач Львівського кооперативного коледжу у складі Збірної команди ветеранів Львова здобув «срібло» на міжнародному турнірі з волейболу Опубліковано: Понеділок, 25 березня 2019 Нещодавно у місті Львові відбувся XVIIІ Міжнародний турнір з волейболу серед ветеранів. Організатором турніру виступив волейбольний клуб «ОМЕГА». У турнірі взяли участь команди з Польщі («Каман-Воле»), Латвії (м. Даугавпілс), Білорусії (м. Мінськ), Болгарії (м. Руси), Вінниці, Чернівців, Луцька, Києва...

Переглядів: 669 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбувся турнір «Волейбольна весна» (фото) У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбувся турнір «Волейбольна весна» (фото) Опубліковано: П`ятниця, 19 травня 2017 Нещодавно на базі Львівського кооперативного коледжу економіки і права відбувся турнір з волейболу серед дівчат під символічною назвою «Волейбольна весна», який проводився в рамках проведення виховних та спортивно-масових заходів ВНЗ І-ІІ р.а. Львівської області та святкування Всесвітнього дня медичної...

Переглядів: 526 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook