Період публікації:

від

до

Категорія:

Діалогічна пара «Наставники – молодим учителям»

Опубліковано: Вівторок, 20 листопада 2018 

min
max

Педагогічна вітальня учителів зарубіжної літератури опорного закладу «Новояворівська ЗОШ І-ІІІ ступенів №1» Яворівського району Тетяни Кобзяк та Любові Буфан працювала 19 листопада 2018 року для школи професійної адаптації молодих учителів.

Тематика засідання «Шляхи формування ключових та предметних компетентностей на уроках зарубіжної літератури» реалізувалась через відвідування показового уроку у 5 класі «Тернистий шлях Хлопчика-зірки до гармонії краси і добра» (учитель Кобзяк Т.І.), аналізуючи який, ще раз говорили про складники ключових та предметних компетентностей, наскрізні вміння та очікувані результати, про те, як формувати компетентності на уроках літератури та в позаурочній діяльності.

Корисними стали також коментарі Буфан Л.Я., яка через призму власної педагогічної системи, доводила переваги компетентнісного підходу, як ключового у Новій українській школі, де учні не тільки розуміють сутність знань, а й необхідність набуття на їх підставі умінь, ціннісних орієнтацій, важливих для інтеграції особистості в сучасне суспільство.

Більше щодо питання, чому саме компетентності є сходинками до інтеграції учнів у сучасний світ, можна дізнатися, коли опрацювати статтю Ольги Ніколенко «Компетентності – сходинки до сучасного світу» (ж. «Всесвітня література в школах України» №1, 2018) – д/з молодим колегам!

                            Оксана Майхер, методист методичного кабінету

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook