Період публікації:

від

до

Категорія:

Материнство... святе і прекрасне, оспіване, поетами, увінчане художниками (фото)

Опубліковано: Понеділок, 20 травня 2019 

min
max

Коротке це слово, але які глибини скарбів містить воно в собі! Все її життя з серця б'є великим джерелом безкорислива любов до своїх дітей.

У пятницю, 17 травня у КЗ ЛОР «Великолюбінський НРЦ» вихованці центру підготували святковий концерт до Дня Матері «Материнська любов – найсвятіша», під керівництвом  вчителя музики Семенович І.Я.  та практичного психолога  Яцишин О.Д.

Мета заходу: формувати в учнів уявлення про призначення жінки; розвивати творчі здібності учнів, умінь декламувати, співати, танцювати; сприяти формуванню духовно-моральних цінностей учнів; створити умови для виховання почуття поваги, любові і вдячності до матері, пошану до жінки.

Зібравшись у святковому залі вихованці, славили піснями та віршами жінку- мати, яка подарувала кожному із нас найцінніше – життя. Ця жінка – мама, любов якої – найсвятіше.

Для гостей діти підготували чудовий концерт та подарували своїм матусям  записки-сюрпризи, зворушливі слова та мелодійні пісні, в яких лунали найщиріші побажання і найтепліші слова на честь найдорожчих у світі людей. Також учні майстерно виконали інсценізацію та танці : "Весняний вальс", «Гуцульський танець». Гарний настрій учасників передався глядачам, а ті, в свою чергу, стрічали їх оплесками. Добре, що в цей день всі зібралися разом.

Переглянувши концертну програму  гості були в захваті та висловлювали слова подяки  в адресу організаторів.

Вітаємо Вас, наші милі, рідні та ніжні.... Дякуємо Вам за все.... Будьте завжди щасливі...

Немає коментарів

Схожі статті:

МАМА,МАМОЧКА, МАТУСЯ Я ДО НЕЇ ПРИГОРНУСЯ. ВОНА ДОБРА І ПРИВІТНА, НІБИ СОНЦЕ В НЕБІ,СВІТЛА. МАМА,МАМОЧКА, МАТУСЯ Я ДО НЕЇ ПРИГОРНУСЯ. ВОНА ДОБРА І ПРИВІТНА, НІБИ СОНЦЕ В НЕБІ,СВІТЛА. Опубліковано: Четвер, 21 травня 2020 Мама,мамочка, матуся Я до неї пригорнуся. Вона добра і привітна, Ніби сонце в небі,світла. День Матері в Україні святкується в другу неділю травня. Неможливо посперечатися з тим,що це свято- свято вічності. З покоління в покоління для кожного мама- найголовніша людина в житті. Скільки б гарних...

Переглядів: 2768 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

" Листівка для мами" " Листівка для мами" Опубліковано: П`ятниця, 24 травня 2019 Україна відзначила День матері. Напевне, кожен з нас чекав той день, щоб зворушливо та ніжно привітати своїх матусь. А який найкращий подарунок можна придумати для наших мам? Так, це подарунки, виготовлені своїми руками. То ж і наші вихованці сумують за своїми матусями, оскільки не всі можуть бути...

Переглядів: 659 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook