Період публікації:

від

до

Категорія:

Показовий день цивільного захисту в ЗДО я/с № 10 м. Червонограда

Опубліковано: П`ятниця, 19 квітня 2019 

min
max

17 квітня 2019 року колектив закладу дошкільної освіти я/с № 10 приймав начальників цивільного захисту закладів дошкільної освіти міст Червонограда, Соснівки та смт. Гірник.

Під час відкритого заходу до Дня цивільного захисту продемонстровано заняття-квест у виконанні дітей старшої групи «Спритні та обержні», яке підготували та продемонстрували Бучинська Тетяна Михайлівна, вихователь-методист і Кулик Олена Ярославівна, інструктор з фізичної культури ЗДО № 10. У ігровій формі походу до супермаркету, парку дошкільнята продемонстрували свої знання з безпеки дитини у різноманітних ситуаціях, правила поведінки в приміщенні, на вулиці, парку, поводження в екстерних ситуаціях тощо.

Олесович Анжела Вячеславівна, начальник цивілього захисту (директор закладу) провела інструктаж  дії колективу та присутніх при загрозі та виникненні надзвичайної ситуації.

Провідний інспектор Червоноградського МВ ГУ ДСНС України Львівської області старший лейтенант служби ЦЗ ознайомив з надзвичайними ситуаціями та правилами поведінки  у різних ситуаціях.

Традиційними стали тренування під час проведення Тижня знань з основ безпеки дитини у ЗДО, вихід дітей та присутніх у закладі. Показовим та цікавим було демонстрація тушіння вогню.

Завершився День  цивільного захисту обговоренням та обміном досвіду в різноманітних ситуаціях.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook