Період публікації:

від

до

Категорія:

Діана Дмитришин серед найкращих гравчинь Чемпіонату Європи

Опубліковано: Четвер, 15 серпня 2019 

min
max

3-11 серпня 2019р. у м.м. Тбілісі (Грузія) та Ліньяко-Сабб’ядоро (Італія) відбувся чемпіонат Європи з гандболу серед дівчат віком до 17 років між командами другого дивізіону (ті, які не потрапили у фінальну шістнадцятку).

Європейська федерація гандболу організувала два рівноцінні турніри по 10 команд. Вони мали окремі заліки і кожний розігрував по одній путівці на фінали чемпіонатів Європи 2021р. серед дівчат до 17 і до 19 років та на чемпіонат світу 2020р.серед дівчат віком до 18 років.

Збірна України змагалась у Тбілісі і посіла ІІІ місце. На груповому етапі українки перемогли Грецію 19:18, Болгарію 30:20, заграли унічию 26:26 з Фарерськими островами та поступились Сербії 20:33. Команда посіла ІІ місце у групі «А» після Сербії і кваліфікувалась до півфіналу. У півфіналі суперником української збірної  була Швейцарія. Драматичний поєдинок закінчився на користь швейцарок 22:21, які у підсумку стали переможцями турніру, перемігши у фіналі Сербію 35:27. А Україна у поєдинку за «Бронзу» розправилась з Литвою 30:22.

У складі команди виступали цьогорічні випускниці Львівського училища фізичної культури Діана Дмитришин, Катерина Козак, Ангеліна Овчаренко та Марина Валієва.

Справжнім лідером команди на турнірі була Діана Дмитришин (на фото). Діана стала найрезультативнішою у збірній – 36 забитих м’ячів, тричі визнавалася найкращою гравчинею матчу і у підсумку увійшла до збірної (All Star Team ) найкращих гравчинь турніру.

Підсумковий розподіл місць на турнірі у Тбілісі:

1. Швейцарія

2. Сербія

3. Україна

4.Литва

5. Фарерські острови

6.Грузія

7. Греція

8. Фінляндія

9. Болгарія

10. Латвія

В Італії перемогла Чехія. Ісландія друга, Польща на ІІІ місці.

 

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook