Період публікації:

від

до

Категорія:

Вода - це життя

Опубліковано: Понеділок, 25 березня 2019 

min
max

Сьогодні Всесвітній День водних ресурсів.

Вода! Ти не маєш ні смаку, ні кольору, ні запаху; тебе неможливо описати. Тобою насолоджуєшся, не розуміючи, що ти таке. 
Вода становить 70% загальної маси тіла дорослої людини. Переважна більшість води міститься в плазмі крові, лімфі, травних соках. 
Вода - синонім молодості і краси! 
Про значення води сьогодні говорили учні 2-В та 6-А класів-лідерів ОЗ "Рудківська СЗШ І-ІІІ ст. ім. В. Жеребного" Самбірського району Львівської області разом з учителем біології Пацулою О.І.
А хімічні реакції, пов"язані із водою продемонструвала вчитель хімії Мандрик Г.Л. Учні змогли спостерігати, як цукор, крейда, оцет, сіль, пісок, йод, олія розчиняються у воді. Учитель розказала про фізичні властивості води. Учасники експериментів спільно сформували правило: "Вода - це земне багатство з унікальними властивостями. Незмінний компонент їжі, напоїв, ліків. "

Ключові слова:

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook