Період публікації:

від

до

Категорія:

Підсумкова науково-практична конференція за результатами ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу авторських програм практичних психологів і соціальних педагогів «Нові технології у новій школі»

Опубліковано: Середа, 22 травня 2019 

min
max

21 травня 2019 року в Міністерстві освіти і науки України завідувач Навчально-методичного центру психологічної служби Олександра Приведа тапереможець ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу авторських програм практичних психологів і соціальних педагогів  Курчик Іванна Василівна, соціальний педагог Шклівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів ім. Мар’яна Корчака Яворівської районної ради, взяли участь у підсумковій науково-практичній конференції за результатами ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу авторських програм практичних психологів і соціальних педагогів «Нові технології у новій школі» у номінації «Профілактичні програми».

Привітав учасників зібрання Перший заступник Міністра Павло Хобзей, який наголосив, що сучасна освіта неможлива без психологічного супроводу та звернув увагу на вчителя, на якому тримається вся освітня реформа.

Багато теплих слів до учасників конференції було сказано Юрієм Завалевським, в.о. директора ДНУ «Інституту інноваційних технологій і змісту освіти», який подякував за таку нелегку, але вкрай важливу працю практичного психолога та соціального педагога.

Ольга Флярковська, кандидат педагогічних наук, начальник відділу ДНУ «Інституту інноваційних технологій і змісту освіти», підняла питання сучасного стану психологічної служби в України, її проблеми та перспективи розвитку.

Віталій Панок, доктор психологічних наук, професор, директор Українського науково-методичного центру  практичної психології і соціальної роботи НАПН України, привітав колег з Днем психолога, що нещодавно минув, та у своїй промові звернув увагу на те, що у цій сфері працюють найбільш віддані люди, які багато роблять для піднесення ролі психологічної служби. А проведений конкурс заслуговує на те, щоб його згадали у всіх ЗМІ.

У роботі наукового зібрання також взяли участь Лариса Самсонова, керівник експертної групи з питань інклюзивної освіти директорату інклюзивної та позашкільної освіти МОН України та Ніна Березіна, головний спеціаліст відділу позашкільної освіти, виховної роботи та психологічного супроводу.

Церемонія нагородження переможців відбулася за участю Першого заступника Міністра Павла Хобзея та Юрія Завалевського, в.о. директора ДНУ «Інституту інноваційних технологій і змісту освіти».

На конкурс було подано 55 авторських програм, які оцінювало компетентне журі у складі науковців, практичних психологів, соціальних педагогів і представників громадських організацій.

         Серед  нагороджених дипломами працівники психологічної служби Львівської області:  Петринко Людмила Володимирівна, практичний психолог Підкамінської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Бродівського району Львівської області, Курчик Іванна Василівна, соціальний педагог Шклівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів ім. Мар’яна Корчака Яворівської районної ради Львівської області.

 

Подякою ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» нагороджена Приведа О.М. завідувач НМЦ ПС.

Всі роботи учасників конкурсу розміщено в журналі «Шкільний світ».

Також переглянути Програми можна на сайті ІМЗО за посиланням:

https://imzo.gov.ua/vseukrains-kyy-konkurs-avtors-kykh-prohram-praktychnykh-psykholohiv-i-sotsial-nykh-pedahohiv-novi-tekhnolohii-u-noviy-shkoli/avtors-ki-prohramy/

Немає коментарів

Схожі статті:

«Робота з дітьми, які потребують особливих умов навчання і лікування в НРЦ та школах-інтернатах». Семінар-практикум для працівників психологічної служби закладів обласного підпорядкування «Робота з дітьми, які потребують особливих умов навчання і лікування в НРЦ та школах-інтернатах». Семінар-практикум для працівників психологічної служби закладів обласного підпорядкування Опубліковано: Вівторок, 21 травня 2019 17 травня 2019 року на базі КЗ ЛОР «Навчально-реабілітаційний центр І-ІІІ ступенів «Гармонія» проведено обласний семінар для практичних психологів і соціальних педагогів спеціальних і санаторних загальноосвітніх шкіл-інтернатів, навчально-реабілітаційних центрів обласного підпорядкування. Тема семінару:...

Переглядів: 298 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Семінари-практикуми для працівників психологічної служби Семінари-практикуми для працівників психологічної служби Опубліковано: Понеділок, 13 травня 2019 7 та 8 травня 2019 року у ЛОІППО  відбулися навчально-практичні семінари: «Методичний супровід звітності усіх ланок психологічної служби» для методистів РМК/ММК з психологічної служби та «Модель «Мирна школа» як методика формування безпечного середовища в закладах освіти» для практичних психологів ОТГ...

Переглядів: 289 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook