Період публікації:

від

до

Категорія:

Триває реєстрація на III Міжнародну виставку «Вища освіта – 2016»

Опубліковано: Четвер, 17 березня 2016 

min
max

1-2 квітня у місті Львові відбудеться III Міжнародна виставка «Вища освіта – 2016», участь у якій візьмуть делегації українських та європейських вищих навчальних закладів.

У програмі освітньої виставки – презентації українських та закордонних навчальних закладів, програми обміну студентами та учнями, молодіжних програм, проведення семінарів та круглих столів з питань міжнародного співробітництва, програми обміну досвідом у галузі освіти.

Представники вищих навчальних закладів матимуть можливість розповісти абітурієнтам та їхнім батькам про переваги навчання у тому чи іншому навчальному закладі, допоможуть визначитись з майбутнім фахом, а також консультуватимуть про перспективи подальшого працевлаштування. Відвідувачі виставки також зможуть ознайомитися із пропозиціями навчання у вроцлавських вишах від програми «Teraz Wroclaw», відвідати презентації програми «Study in Poland».

Під час освітньої виставки відбудеться безкоштовний майстер-клас із ефективних методів вивчення іноземних мов від eWords, який буде корисний для тих, хто вивчає чи тільки збирається вивчати англійську для навчання за кордоном чи самоосвіти із використанням англомовних ресурсів.

Ті, хто зареєструються та відвідають III Міжнародну виставку «Вища освіта – 2016», мають чудову нагоду отримати цінний подарунок від Міжнародного освітнього центру. Зареєструватись на захід можна тут.

Місце проведення виставки: Львівський палац мистецтв, вул. Коперника,17. Час проведення: 1 квітня – з 11.00 до 17.00, 2 квітня – з 10.00 до 17.00.

Зазначимо, що цю спеціалізовану виставку навчальних закладів на теренах Західної України організовує Міжнародний освітній центр за підтримки Львівської Торгово-Промислової Палати.

Додаткова інформація – на сайті: http://educenter.com.ua/ua або за тел.: (032) 245-52-12 – Міжнародний освітній центр,  контактна особа – Наталія Тимків, менеджер виставки (097-46-56-456), e-mail: info@educenter.com.ua.

Немає коментарів

Схожі статті:

У Львові відкрили ІV Міжнародну виставку «Вища освіта – 2016» (фото) У Львові відкрили ІV Міжнародну виставку «Вища освіта – 2016» (фото) Опубліковано: П`ятниця, 11 листопада 2016 У п’ятницю, 11 листопада, у Львівському палаці мистецтв відбулося відкриття ІV Міжнародної виставки «Вища освіта – 2016». Це унікальна спеціалізована виставка українських та закордонних вищих навчальних закладів на теренах Західної України. З привітальним словом до учасників та відвідувачів звернулася...

Переглядів: 1128 Коментарів: 0

Вища освіта

У Львові відбулась III Міжнародна виставка «Вища освіта – 2016» (фото) У Львові відбулась III Міжнародна виставка «Вища освіта – 2016» (фото) Опубліковано: Понеділок, 04 квітня 2016 Цими вихідними, 1-2 квітня, у Львівському палаці мистецтв відбулася III Міжнародна виставка «Вища освіта – 2016». Ця унікальна спеціалізована виставка об’єднала українські та закордонні вищі навчальні заклади на теренах Західної України, щоб представити молоді та батькам найкращі освітні пропозиції....

Переглядів: 7032 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook