Період публікації:

від

до

Категорія:

Семінар викладачів основ галузевої економіки та підприємництва

Опубліковано: П`ятниця, 19 квітня 2019 

min
max

Недостатньо тільки отримати знання;

їх треба застосувати.

Недостатньо тільки бажати;

треба діяти.

Йоганн Вольфганг фон Гете

16 квітня 2019 року на базі Рава-Руського професійного ліцею відбувся семінар викладачів основ галузевої економіки та підприємництва на тему: «Професійна спрямованість викладання економічних дисциплін у закладах професійної (професійно-технічної) освіти».

У роботі семінару взяли участь викладачі закладів професійної (професійно-технічної) освіти Львівщини, методист Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Львівській області Сердюк Галина Єфремівна та адміністрація, педагогічні працівники Рава-Руського професійного ліцею.

Мета семінару - вивчення досвіду практичного застосування різних методів і форм проведення уроків економічних дисциплін з метою підвищення їх професійної спрямованості.

Із вступним словом до присутніх звернулась методист Навчально-методичного центру ПТО у Львівській області Сердюк Галина Єфремівна, яка ознайомила учасників із програмою семінару, окреслила основні завдання і мету заходу. 

Із вітальним словом до учасників семінару звернувся директор Рава-Руського професійного ліцею Лень Андрій Степанович, який розказав присутнім про історію та здобутки освітнього закладу.

За планом роботи розглянуті наступні питання:

Завдання викладача економічних дисциплін закладів професійної (професійно-технічної) освіти щодо удосконалення рівня економічної освіти учнів у сучасних умовах.                                                           

Доп. методист Навчально-методичного центру ПТО у Львівській області Сердюк Галина Єфремівна.

Викладання економічних дисциплін у закладах професійної (професійно-технічної) освіти та їх професійне спрямування.

Доп. Сокіл Любов Степанівна, викладач ДНЗ «Львівське ВПХУ».
Методика проведення практичних робіт з предмета «Основи галузевої економіки та підприємництва».                                                           

Доп. Малащук Галина Михайлівна, викладач основ галузевої економіки та підприємництва Рава-Руського професійного ліцею.

Учасники семінару побували на відкритому уроці з предмета «Основи галузевої економіки та підприємництва» на тему: «Амортизація основних фондів», який провела викладач основ галузевої економіки та підприємництва Рава-Руського професійного ліцею Малащук Галина Михайлівна.

Окрім того, під час семінару викладачі активно ділились власним досвідом роботи, обмінювались думками щодо вирішення актуальних проблем, що були озвучені впродовж засідання, яке пройшло в робочій та дружній атмосфері. Учасники семінару щиро вдячні за гостинність господарям                 Рава-Руського професійного ліцею.

Матеріал підготувала керівник методичного об’єднання викладачів основ галузевої економіки та підприємництва Львівської області,  Сокіл Л.С.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

 Семінар – практикум «Робота в  навчально-практичних центрах на засадах компетентнісного підходу  серед майстрів виробничого навчання та викладачів з орієнтацією на ефективну професійну діяльність» Семінар – практикум «Робота в навчально-практичних центрах на засадах компетентнісного підходу серед майстрів виробничого навчання та викладачів з орієнтацією на ефективну професійну діяльність» Опубліковано: Четвер, 05 березня 2020 04 березня 2020 року у ДНЗ «Львівське вище професійне училище дизайну та будівництва» на базі навчально-практичного центру «TRIORA» та «POLIMIN – HUB» відбувся семінар – практикум  «Робота в  навчально-практичних центрах на засадах компетентнісного підходу  серед майстрів виробничого навчання та викладачів...

Переглядів: 1379 Коментарів: 0

Профтехосвіта

Захист випускних кваліфікаційних робіт за професією «Манікюрник, візажист, візажист-стиліст» у Стрийському ВХПУ Захист випускних кваліфікаційних робіт за професією «Манікюрник, візажист, візажист-стиліст» у Стрийському ВХПУ Опубліковано: Четвер, 05 березня 2020 28 лютого у Стрийському вищому художньому професійному училищі відбувся захист випускних кваліфікаційних робіт учнів за професією «Манікюрник, візажист, візажист-стиліст». Під керівництвом майстра в/н Оксани Грещук дівчата створили чудові образи, в яких вміло застосували свої професійні навички і творчий...

Переглядів: 1350 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook