Період публікації:

від

до

Категорія:

Участь у фестивалі творчості для дітей та молоді з інвалідністю «Лови зірку»

Опубліковано: П`ятниця, 06 грудня 2019 

min
max

З нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю у Львові Департамент соціального захисту населення Львівської ОДА організував перший обласний фестиваль творчості для дітей та молоді з інвалідністю «Лови зірку».

Більше сотні учасників цього яскравого заходу вкотре доводять, що талант не має обмежень і тішать глядачів своїми талантами: співають, танцюють, показують мініатюри, читають поезію. А також демонструють художню творчість – власні малюнки, аплікації, вишивку, фото- та відеороботи.

Привітав учасників та організаторів фестивалю заступник голови Львівської ОДА Тарас Грень.

Головною метою конкурсу є залучення молоді з функціональними обмеженнями до культурних та духовних цінностей, демонстрація суспільству, що люди з інвалідністю мають сили, здібності та талант до творчих й ділових звершень в майбутньому, індивідуальну самореалізацію в соціумі та відчувають себе повноцінними членами сучасного суспільства.

Також брали участь у цьому фестивалі юні особливі художники зразкового художнього колективу арт- гуртка «Палітра» Золочівського ЦДЮТ,  керівником якого є  Гевко Галина, за такою номінацією -  яскраві барви (художня творчість - живопис; малюнок, графіка… )

Усі наші учасники – безсумнівно, таланти і вже «зловили свою зірку», вони представляли свої художні твори у  арт просторі «Малевич Concert Arena – Night». Неймовірна радість бачити таку велику кількість особливих дітей  усміхнених, щасливих, натхненних, творчих серед,  яких і наші талановиті Золочів'яни:  Беднарчук Юля, Маліновський Ілля та Ковалишин Юліана

Наші вихованці Зразкового арт-гуртка «Палітра»  отримали 3 перших місця, це велика перемога. Нагородження відбулось на неймовірній сцені, на якій діти отримали кожен свою золоту зірку переможця та подарунки. У залі вирували шалені емоції учасників, усмішки та радість діток, слова "браво" від глядачів, сльози радості і захоплення, неймовірно тепла атмосфера, золоті зірки, а на завершення неймовірного свята організатори подарували золотий дощ із конфеті.

Нема сумнівів, що фестиваль розвиватиметься, стане традиційним і щороку даруватиме нам нові таланти та ще яскравіші враження.

 

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Перемога у Всеукраїнському художньому конкурсі Перемога у Всеукраїнському художньому конкурсі Опубліковано: Середа, 19 лютого 2020 Відбувся Всеукраїнський конкурс образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва «Різдвяна зірка» у м. Кам’янець-Подільський. Він спрямований на реалізацію державних і місцевих освітніх та культурних програм з метою розвитку творчого потенціалу, розкриття здібностей конкурсантів; популяризацію творчих...

Переглядів: 784 Коментарів: 0

Відділи освіти

Участь вихованців Золочівського ЦДЮТ в урочистостях з нагоди Дня Соборності України Участь вихованців Золочівського ЦДЮТ в урочистостях з нагоди Дня Соборності України Опубліковано: П`ятниця, 24 січня 2020 Щорічно 22 січня, Україна святкує День Соборності. Саме цього дня 101 рік тому, в 1919 році, відбулася ключова для сучасної України подія на шляху до єдності і незалежності держави – проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки (УНР) та Західноукраїнської Народної Республіки (ЗУНР). Такі...

Переглядів: 579 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook