Період публікації:

від

до

Категорія:

Університет банківської справи розпочинає заходи у рамках Global Money Week

Опубліковано: Середа, 16 березня 2016 

min
max

Упродовж 14-20 березня Україна вчетверте приєднається до міжнародної ініціативи Global Money Week, в рамках якого у різних країнах світу відбудуться заходи для дітей та молоді, що мають на меті підвищити рівень фінансової освіти і фінансової інтеграції. Як відомо, Global Money Week – міжнародна подія, спрямована на розширення можливостей наступного покоління для упевненого і відповідального фінансового майбутнього.

Цьогорічна тема Global Money Week – «Бери участь. Заощаджуй розумно!»

Інститути Університету банківської справи у Києві, Харкові, Львові та Черкасах проведуть ряд заходів: від зустрічей з відомими банкірами до круглих столів, конференцій, конкурсів на фінансову тематику.

«Ми ставили собі за мету охопити дуже широку аудиторію: від дошкільнят до магістрів та дорослих людей, аби кожен знайшов для себе цікавий захід та отримав знання, що є сьогодні незамінними для сучасної людини», – каже ректор Університету банківської справи Тамара Смовженко.

Вже цього тижня харківські школярі зможуть відвідати майстер-класи з питань розумного ведення сімейного бюджету, семінари, консультації на базі навчально-тренувального банку Харківського інституту УБС.

Черкаські студенти УБС матимуть екскурсію до Міністерства фінансів України та Податкової служби України.

Львів’яни проведуть конкурс малюнків серед учнів «Обличчя гривні до 20 річниці з дня її випуску» та інтерактивну гру «Як стати успішним?». Також усі охочі зможуть позмагатися у спортивних іграх та відвідати банківські установи, музей грошей Львівського інституту Університету банківської справи. Окрім цього, для учнів у Мурованому та Червонограді пройдуть уроки-презентації.

14-18 березня студенти Інституту банківських технологій та бізнесу (м. Київ) відвідають Міністерство фінансів України та зустрінуться з Міністром фінансів Наталією Яресько, заплановано також зустріч з президентом України (2005-2010), головою НБУ (1993-2000) Віктором Ющенком.

15-18 березня у Львові пройдуть дебати для учнів 10 класів: «Математичне мислення та фінансові успіхи», презентації та тренінгові заняття, присвячені фінансовій грамотності.

30 березня на базі Харківського навчально-наукового інституту пройде тренінг для підвищення педагогічної майстерності вчителів, котрі викладають курс «Фінансова грамотність».

Успішні банкіри поділяться своїми знаннями та досвідом зі студентами, зокрема 16 березня у Львові відбудеться зустріч з керівником Львівського обласного відділення «Ощадбанку» Ігорем Романівим, а в Києві магістри обговорять розвиток цифрового маркетингу з директором департаменту маркетингу «Райффайзен Банк Аваль» Олександрою Кришталь.

Наймолодші школярі теж поринуть у світ фінансових знань, адже саме для них відбудеться презентація економічних казок «Короткі історії про місто Ринок» та конкурс малюнків серед учнів молодших класів «Гроші від країни можливостей до країни мрій».

Підвищити педагогічну майстерність зможуть і вчителі, які викладають курс «Фінансова грамотність», на базі Харківського навчально-наукового інституту для них пройдуть спеціальні тренінги та навчання.

А 22 та 23 березня у Києві відбудеться круглий стіл «Інформування громадськості та підвищення фінансової грамотності громадян» за участі Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на базі ІППО Київського університету імені Бориса Грінченка та Київського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних кадрів (м. Біла Церква).

За інформацією прес-служби Університету банківської справи

Немає коментарів

Схожі статті:

Інтелектуально-розважальна гра «Фінансова грамотність» для учнів Бібрської школи Інтелектуально-розважальна гра «Фінансова грамотність» для учнів Бібрської школи Опубліковано: Четвер, 16 травня 2019 Тижні циклових комісій стали традицією і невід’ємною частиною навчально-виховного процесу у Львівському кооперативному коледжі економіки і права. Вони сприяють, насамперед, поглибленню знань студентів, розвивають інтерес до вивчення фахових дисциплін, спонукають до вироблення ґрунтовних умінь та навичок,...

Переглядів: 628 Коментарів: 0

Середня, дошкільна та позашкільна освіта

Віртуальна мандрівка «Ощадність проти марнотратства» Віртуальна мандрівка «Ощадність проти марнотратства» Опубліковано: Понеділок, 26 листопада 2018 З нагоди Всесвітнього дня ощадності та в рамках співпраці циклової комісії обліку та фінансово-економічної діяльності Львівського кооперативного коледжу економіки і права та студентського наукового товариства, кафедри фінансів, банківської справи та страхування Львівського навчально-наукового інституту...

Переглядів: 589 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook