Період публікації:

від

до

Категорія:

Зустріч винахідників та раціоналізаторів з учнями Львівського ВПУ дизайну та будівництва (фото)

Опубліковано: Четвер, 17 березня 2016 

min
max

Львівський державний Будинок техніки традиційно проводить із учнями ПТНЗ освітню діяльність в сфері винахідництва та раціоналізації. Зокрема, 15 березня чергова зустріч відбулася у Львівському вищому професійному училищі дизайну та будівництва.

Технічна творчість учнів – ефективний засіб виховання, цілеспрямований процес навчання, який сприяє розвитку здібностей молоді. Науково-технічний прогрес, підвищення ефективності промислового виробництва можливі лише на основі застосування наукових досягнень у техніці та на виробництві, широкого впровадження результатів технічної творчості фахівців, до якої відносять проектування, конструювання, розроблення технологій, раціоналізацію та винахідництво.

Науково-технічний прогрес неможливий без технічної творчості фахівців, яка забезпечує створення нової техніки, технологій, упровадження і використання наукових досягнень. Це вимагає підготовки творчих фахівців, здатних підійматися на рівень технічної творчості, закладаючи фундамент на майбутнє. Впливаючи на розвиток промислового виробництва, творча діяльність, у свою чергу, суттєво відбивається на суб’єкті творчості, стимулюючи творчі якості фахівців. У зв’язку з цим розв’язування питань підготовки підростаючого покоління до творчої праці, активної участі учнів у технічній творчості має велике соціальне значення. Досягнення науково-технічного прогресу суттєво впливають на характер виробництва та його технологію.

Цікаві та змістовні доповіді для талановитих учнів підготували заступник директора з НМР ЛДБТ Бойко Богдан Петрович, заступник директора з НМР Львівського автомобільно-дорожнього коледжу Якімець Юрій Михайлович, завідувач відділом ЛДБТ Войтюк Володимир Володимирович та практичний психолог ЛДБТ Сайка Оксана Іванівна. В процесі творчого диспуту учні задавали чимало запитань, присвячених актуальним темам в сфері раціоналізації та винахідництва.

ЛДБТ висловлює подяку адміністрації ЛВПУДБ за можливість зустрітися з обдарованою учнівською молоддю навчального закладу.

Немає коментарів

Схожі статті:

У навчальних закладах м. Львова проводяться зустрічі з винахідниками та раціоналізаторами (фото) У навчальних закладах м. Львова проводяться зустрічі з винахідниками та раціоналізаторами (фото) Опубліковано: П`ятниця, 17 березня 2017 Львівський державний Будинок техніки традиційно проводить із учнями ПТНЗ освітню діяльність у сфері винахідництва та раціоналізації. Зокрема, у вівторок, 14 березня, у Львівському вищому професійному політехнічному училищі відбулася зустріч із заслуженими винахідниками та раціоналізаторами України. Цей...

Переглядів: 627 Коментарів: 0

Профтехосвіта

Зустріч винахідників та раціоналізаторів з учнями Львівського ВПУ комп’ютерних технологій та будівництва (фото) Зустріч винахідників та раціоналізаторів з учнями Львівського ВПУ комп’ютерних технологій та будівництва (фото) Опубліковано: П`ятниця, 10 лютого 2017 Львівський державний Будинок техніки проводить з учнями професійно-технічних навчальних закладів освітню діяльність у сфері винахідництва та раціоналізації. Чергова зустріч відбулася 7 лютого у Львівському вищому професійному училищі комп’ютерних технологій та будівництва. Технічна творчість учнів...

Переглядів: 1081 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook