Період публікації:

від

до

Категорія:

Футболісти ЛУФК розпочали весняну частину юнацьких чемпіонатів України

Опубліковано: Четвер, 18 квітня 2019 

min
max

У суботу 13 квітня 2019р. після зимової перерви відновилася весняна частина чемпіонатів України з футболу серед дитячо-юнацьких команд вищої ліги – були зіграні ігри 12 туру групового етапу змагань.

Команди 8 і 9 класів Львівського училища фізичної культури виїжджали у Моршин, де зустрічалися з одним з основних конкурентів на першість у IV групі – місцевою «Скалою».

Восьмикласники після першого тайму поступились супернику 0:1. В другому таймі хлопці проявили характер, переломали хід гри і отримали вольову перемогу 2:1. Обидва голи у ворота моршинців провів Артур Шах (на фото), а асистували Артуру Костянтин Блащук і Володимир Савчин.

Команда 9 класу провела два різні тайми. У першій половині зустрічі гості переважали суперника і створили цілий ряд небезпечних моментів, однак з реалізацією не пішло. У другому таймі ініціатива перейшла до моршинців – відчувалося, що наша команда «підсіла». Сказалася гра на натуральному газоні, адже тренуються хлопці на штучній траві. Тим не менше, команда вистояла і здобула нічию 0:0.

Старшокласники на полі аграрного університету у Дублянах приймали ужгородську СДЮШОР.

Гра десятикласників пройшла за тотальної переваги команди «УФК-Карпати» і закінчилася з розгромним рахунком 6:0. Мֹ’ячі у ворота ужгородців забили Марко Сапуга (з пенальті), Роман Назарчук, Іван Кашперук, Костянтин Котовенко (два) та Максим Максимець.

Одинадцятикласники також розпочали впевнено і контролювали хід поєдинку. Рахунок зі «стандарту» відкрив Ярослав Балог. Однак, гості зуміли швидко відігратись, використавши чи не єдиний момент за весь перший тайм. Денис Гулевський після розіграшу кутового знову виводить нашу команду вперед 2:1.

А в другому таймі після проведених замін лідерів гра команди розладилась і вже ужгородці гостро атакували і в одній з атак знову вирівняли становище. Врятував ситуацію Назар Фокащук, який на останніх секундах зустрічі зумів вразити ворота суперників – отож, нелегка перемога 3:2.

Турнірне становище команд (чільні п’ятірки) після 12 туру:

U-14 (8 клас):

1. «УФК-Карпати»

- 29 очок

2. ФК «Львів»

- 28

3. «Скала» Моршин

- 26

4. СДЮШОР Ужгород

- 25

5. «Прикарпаття» Івано-Франківськ

- 19

U-15 (9 клас):

1. «Карпати» Львів

- 32

2. «Скала»

- 25

3. «УФК-Карпати»

- 25

4. СДЮШОР Ужгород

- 23

5. ФК «Львів»

- 16

U-16 (10 клас):

1. «Карпати»

- 30

2. «Скала»

- 27

3. «УФК-Карпати»

- 26

4. ФК «Львів»

- 20

5. BRW-BIK Володимир-Волинський

- 18

U-17 (11 клас):

 

1. «УФК-Карпати»

- 30

2. «Карпати»

- 29

3. BRW-BIK

- 21

4. «Скала»

- 20

5. ФК «Львів»

- 18

Примітка: перших чотири команди виходять у наступний етап змагань – стикові ігри за попадання у фінальну частину турніру.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Футболісти-восьмикласники ЛУФК – срібні призери всеукраїнського турніру «Галицька зима-2020» Футболісти-восьмикласники ЛУФК – срібні призери всеукраїнського турніру «Галицька зима-2020» Опубліковано: Четвер, 13 лютого 2020 Футболісти-восьмикласники Львівського училища фізичної культури посіли ІІ місце на традиційному всеукраїнському турнірі «Галицька зима-2020» з футболу серед гравців віком до 14 років, який 3-6 лютого вже вдванадцяте відбувся у нашому місті. На груповій стадії турніру хлопці перемогли винниківський...

Переглядів: 1232 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Футболісти ЛУФК вийшли у 1/8 фіналу Зимового кубка ДЮФЛУ Футболісти ЛУФК вийшли у 1/8 фіналу Зимового кубка ДЮФЛУ Опубліковано: Середа, 05 лютого 2020 В Україні 31 січня 2020р. стартував черговий Зимовий кубок Дитячо-юнацької футбольної ліги серед гравців віком до 16 років. На І етапі турніру 63 учасники за територіальною ознакою були розподілені на 16 груп, де за коловою системою визначали переможців. Другий етап буде проходити за принципом...

Переглядів: 706 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook