Період публікації:

від

до

Категорія:

Перемога у Всеукраїнському конкурсі «Нealthy schools: заради здорових і радісних школярів»

Опубліковано: Понеділок, 20 травня 2019 

min
max

Перемога у Всеукраїнському конкурсі

 «Нealthy schools: заради здорових і радісних школярів»

   Неймовірна радість від перемоги у Всеукраїнському конкурсі «Нealthy schools: заради здорових і радісних школярів» охопила учнів та вчителів Сокальської ЗШ І- ІІІ ст. № 5.
Цей навчальний рік був для нас наповнений цікавими заходами, акціями, конкурсами та змаганнями. А 16 травня 2019 року у місті Києві відбувся фінал конкурсу та нагородження команд переможців.
    Із 518 шкіл України у фінал були запрошені кращі 40 і ми серед них . Поважне журі у складі представників Міністерства молоді та спорту України, Міністерства охорони здоров’я, Інституту модернізації змісту освіти, Міністерства освіти і науки, профільних спортивних організацій та інших експертів з питань здоров’я заслухало звіти фіналістів і підвело підсумок конкурсу. 
     Ми - перші!!! 
Наш приз 130000 гривень на обладнання для STEM – лабораторії.
Сльози радості, неповторні емоції і щастя від перемоги. 
Дякуємо організаторам Програми – Центру «Розвиток КСВ» за сприяння Mondelez International Fundation за цікавий корисний проект.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook