Період публікації:

від

до

Категорія:

Пилипів, Микиєвич і Креховецький – переможці літнього чемпіонату зі з’їздів на санкороликах

Опубліковано: П`ятниця, 12 липня 2019 

min
max

У м.Кременці 5-9 липня 2019р. відбувся літній чемпіонат України з санного спорту серед спортсменів юнацьких вікових категорій.

Юні санкарі виявляли найсильніших зі з’їздів на санкороликах.

Серед юнаків віком до 17 років переможцем став цьогорічний випускник Львівського училища фізичної культури Роман Пилипів. Учень 11 класу Дмитро Прус посів 4 місце.

Серед дівчат одинадцятикласниці Іванна Домбровська і Аліна Федюк показали четвертий і п’ятий результати. Природньо перемогли місцеві спортсменки, які мали більше можливостей для спеціалізованої підготовки.

І в командній гонці-естафеті два перші місця були за кременчанами. Збірна Львівської обл. у складі Пилипіва і Надії Антонюк на третій позиції.

Серед хлопців віком до 15 років вперта боротьба розгорнулася між дев’ятикласниками училища Вадимом Микиєвичом та Данилом Марціновським. Перемогу з перевагою всього лиш у 0,081сек отримав Микиєвич (на фото). Ще один дев’ятикласник Богдан Бабура посів 4 місце.

Серед дівчат цього віку перемогла кременчанка Вікторія Коваль. Лише 0,033сек переможниці поступилася учениця 9 класу Анна Шкрет. Десятикласниця Олександра Мох фінішувала третьою.

В командній гонці найкращий результат показала збірна Львівської обл.-І, за яку виступали Бабура, Марціновський і Шкрет. Збірна Львівщини-ІІ у складі Микиєвича, Мох і Максима Тупого (7 кл.) на другому місці.

Серед тринадцятилініх чемпіоном України став учень 7 класу Станіслав Креховецький.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Українські санкарі завершили міжнародний сезон шостим місцем у Берхтесгадені Українські санкарі завершили міжнародний сезон шостим місцем у Берхтесгадені Опубліковано: Вівторок, 10 березня 2020 1 березня 2020р. стартами ІХ етапу Кубка світу завершився міжнародний змагальний сезон у санному спорті. На санно-бобслейній трасі м.Берхтесгадена (Німеччина) українці найкраще виступили у змішаній командній естафеті, де посіли 6 місце. У складі команди виступали вихованка Львівського коледжу спорту...

Переглядів: 1418 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Стецків і Смага у топ-16 Кубка світу з санного спорту Стецків і Смага у топ-16 Кубка світу з санного спорту Опубліковано: П`ятниця, 28 лютого 2020 У м.Вінтерберзі (Німеччина) 22-23 лютого 2020р. відбувся VІІІ етап Кубка світу з санного спорту. У з’їздах на одномісних санях вихованка Львівського коледжу спорту (кол. училище фізичної культури) Олена Стецків (вип. 2011р.) посіла 14 місце, а Олена Смага (вип. 2017р., на фото) – шістнадцяте. Екіпаж...

Переглядів: 1006 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook