Період публікації:

від

до

Категорія:

До уваги студентів, аспірантів та викладачів вищих навчальних закладів

Опубліковано: Четвер, 17 березня 2016 

min
max

Українські студенти, аспіранти та викладачі вищих навчальних закладів можуть претендувати на отримання стипендії для навчання та стажування у вищих навчальних закладах Словацької Республіки.

Відповідно до Статті 1 чинної Програми співробітництва між Міністерством освіти і науки України та Міністерством освіти Словацької Республіки в галузі освіти на 2005-2008 словацька сторона готова прийняти до 5 студентів на часткове навчання до вищих навчальних закладів (терміном до 10 місяців) та до 5 стажистів і докторантів/аспірантів (з метою збору матеріалів в вивчення наукової літератури за темою досліджень) із загальним терміном перебування до 10 місяців.

Словацька Республіка забезпечить українським громадянам: безкоштовне навчання; виплату стипендії у розмірах, встановлених для іноземних студентів і докторантів/аспірантів у Словацькій Республіці; проживання у студентських гуртожитках.

МОН прийматиме заявки (заповнена аплікаційна форма та необхідні документи) в електронному та паперовому форматі у 2-х примірниках (перший пакет документів – оригінали, другий – копії).

Поштова адреса: Проспект Перемоги, 10, 01135, Київ, Україна

Міністерство освіти і науки України

Управління міжнародного співробітництва та європейської інтеграції

В електронному форматі скановані PDF документи необхідно надіслати на електронну адресу МОН: ukrainemon@gmail.com, зазначивши у темі листа «Стипендії на навчання в СР 2016».

Перелік необхідних документів вказаний на останній сторінці Анкети-заяви.

Анкета-заява також розміщена на веб-сайті Міністерства освіти, науки, досліджень і спорту Словацької Республіки: http://www.minedu.sk/scholarships-offered-within-the-framework-of-bilateral-programs-of-cooperation.

Заявки приймаються до 20 квітня 2016 року.

Немає коментарів

Схожі статті:

Уряд Словаччини запрошує українців на навчання або стажування – стартував прийом заявок Уряд Словаччини запрошує українців на навчання або стажування – стартував прийом заявок Опубліковано: Вівторок, 10 вересня 2019 Українських студентів, аспірантів, викладачів вишів та дослідників запрошують пройти навчання, дослідницьке або лекційне стажування у Словаччині. Воно відбуватиметься в межах Національної стипендіальної програми, а відібрані учасники стануть стипендіатами Уряду Словацької Республіки. Термін подачі...

Переглядів: 553 Коментарів: 0

Вища освіта

Триває прийом заявок на навчання або стажування у вишах Латвії – податися можуть студенти та науковці Триває прийом заявок на навчання або стажування у вишах Латвії – податися можуть студенти та науковці Опубліковано: П`ятниця, 01 березня 2019 Державне агентство з питань розвитку освіти Латвійської Республіки пропонує українським студентам та вченим продовжити навчання або дослідження у закладах вищої освіти Латвії. Програма буде реалізована у 2019/2020 навчальному році. Пропозиція поділена на три блоки: стипендії на навчання для...

Переглядів: 384 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook