Період публікації:

від

до

Категорія:

Тиждень англійської мови у Чижиківській ЗОШ І-ІІІ ступенів

Опубліковано: Неділя, 21 квітня 2019 

min
max

       Тиждень англійської мови у Чижиківській ЗОШ I-III ступенів Підберізцівської ОТГ  проходив з 9 по 16 квітня, який провела  вчитель  англійсько  мови  Кміть М.Д.

        Вивчення іноземної мови – процес складний, але багатогранний і цікавий. Для підвищення  інтересу  до  вивчення англійської  мови у нашій школі були проведені   різні позакласні  та  позаурочні  форми  роботи .

     Тиждень розпочався із робочої лінійки, на якій вчитель англійської мови  Кміть М.Д. ознайомила учнів школи із планом проведення та завданнями тижня. Учні 6 і 8 класу розповіли  про роль англійської мови у сучасному житті і про англомовні країни. Учні 7 класу зіграли  веселу сценку « An examination» , де  показали для чого потрібно вивчати англійську мову. Також на відкриття тижня англійської мови завітала Королева Великобританії і було оголошено конкурс серед учнів 3-4 класів « Найкращий капелюшок для Королеви».

      Цього ж тижня було проведено конкурс малюнків  для учнів 2 класу

 «My favourite holiday».

     Також  учні 6-7 класів  ( команди « Bingo» і « Orange» )позмагалися між собою у грі «Interesting English».  Учні обох команд продемонстрували хороші знання  англійської мови, творчий підхід, креативність, витримку. Перемогу здобула команда « Orange». Дві команди   отримали грамоти і солодкі сюрпризи.

     Тиждень англійської мови сприяв розвитку творчих здібностей  та пізнавальних інтересів учнів та довів, що сучасні школярі знають, люблять і хочуть вивчати  англійську мову.

       В кінці тижня всі активні учасники були нагороджені солодощами і грамотами.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook