Період публікації:

від

до

Категорія:

Команда Чорнушовицького НВК у турнірі "Шкіряний м'яч"

Опубліковано: Неділя, 21 квітня 2019 

min
max

     Емоції, спортивний азарт, розчарування та радість – все це можна було відчути та побачити 19 квітня 2019 року на футбольному майданчику зі штучним покриттям у Солонківському НВК , де школярі Чорнушовицького НВК І-ІІ ступенів Підберізцівської ОТГ, відстоювали честь свого закладу у турнірі «Шкір’яний  м’яч» , серед  шкіл I-II ступенів Пустомитівського району.

     13 команд розподілені на 2 групи виборювали «путівки» до фіналу. У фіналі зустрілися  команди Чорнушовицького  та Нижньобілківського НВК , між якими розгорнулася запекла боротьба за перемогу.

     Основний час закінчився з рахунком (0:0.) Все вирішили післяматчеві пінальті, у яких команда Чорнушовицького НВК  здобула вирішальну перемогу з рахунком (4:2).

     "У нашій школі діти живуть футболом. Всі перемоги і здобутки завдяки тому, що вони постійно займаються футболом», прокоментував перемогу своїх учнів учитель фізичного виховання Роман Тимочко, та побажав високих здобутків та подальшого розвитку.

 

 

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook