Період публікації:

від

до

Категорія:

День Матері в НРЦ "Мрія"

Опубліковано: П`ятниця, 17 травня 2019 

min
max

Зворушливе літературно-музичне свято з нагоди Дня матері відбулося в НРЦ "Мрія". Учні 5-9 класів, під керівництвом педагогів, зібралися, щоб висловити своюлюбов і шану найдорожчій людині - рідній неньці, подякувати за любов і турботу, а також привітативсіх жінок і побажати їм здоров"я, щастя і Божого благословення на многії літа!

Немає коментарів

Схожі статті:

Прощавай початково школо! Прощавай початково школо! Опубліковано: Четвер, 23 травня 2019 В НРЦ "Мрія" відбулося свято прощання з початковою школою. Випускники усім продемонстрували, чому вони навчилися та як здружилися протягом чотирьох років. у дитячих оченятах світилася радість, а на очах батьків виступали сльози любові та гордості за своїх дітей.

Переглядів: 340 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Легенди древнього Львова Легенди древнього Львова Опубліковано: Середа, 15 травня 2019 В НРЦ "Мрія" відбувся захід присвячений Дню міста Львова "Легенди древнього Львова". Учні мали можливість зануритися в історичне минуле Львова та провести паралелі у розвитку міста сьогодні.

Переглядів: 317 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook