Період публікації:

від

до

Категорія:

Семінар-практикум практичних психологів ЗДО м. Червонограда

Опубліковано: П`ятниця, 17 травня 2019 

min
max

Відповідно до плану роботи ІМЦО 2 травня 2019 року на базі ЗДО я/с №17 відбувся семінар практичних психологів ЗДО на тему: «Мандала, як засіб профілактики професійного вигорання педагогів».

Козак Наталя Степанівна,  практичний психолог ЗДО я/с №17 ознайомила присутніх із технікою арт-терапії, як використання «мандали» у протидії професійному вигоранню педагогів.

Учасники семінару, працюючи в групах, вчились застосовувати техніку мандала-терапії в роботі, з метою корекції емоційного стану, нормалізації поведінки, діагностики актуального настрою, для підвищення самооцінки, формуванню «Я-концепції» та створенню сприятливих умов розвитку здатності до саморегуляції.

Методист ІМЦО Кобзар  Жанна Леонідівна надала рекомендації  учасникам методичного заходу щодо збереження психологічного здоров’я та профілактики професійного вигорання педагогів.

Учасники і гості семінару  створили свою неповторну мандалу, використовуючи техніки стінг-арт та  плетіння на шпажках. Зарядились позитивною енергетикою та оптимізмом.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook