Період публікації:

від

до

Категорія:

Крістіна Гілевич – чемпіонка і рекордсменка Європи

Опубліковано: Понеділок, 15 липня 2019 

min
max

8-12 липня 2019р. у селищі Денешдіаш (Угорщина) відбувся чемпіонат Європи зі стрільби по рухомій мішені.

У стрільбі з малокаліберної гвинтівки на 50м по мішені, що рухається із змінною швидкістю, чемпіонкою Європи серед дівчат-юніорок стала цьогорічна випускниця Львівського училища фізичної культури Крістіна Гілевич (на фото). Результат Крістіни 373 очки – юніорський рекорд Європи!

І в командній першості збірна України, в якій окрім Гілевич стріляли вінничанка Анастасія Жученко і Маргарита Тарканій з Хмельницького, перемогла з новим рекордом Європи – 1104 пункти.

У стрільбі по мішені, що рухається спочатку повільно, а в другій частині вправи швидко, Крістіна посіла 4 місце, а збірна України у тому ж складі здобула срібні нагороди у командних змаганнях.

Серед хлопців-юніорів дворазовим срібним призером європейської першості у командній стрільбі став студент ІІ курсу училища Денис Баблюк. Асистували Денису вінничанин Данило Даниленко та Роман Товстоп’ят з Дніпра. У особистій першості Денис на 5 і 6 місцях.

Та без «золота» Денис у Денешдіаші не залишився. Разом з Анастасією Жученко він переміг у міксті – стрільбі змішаних команд. Бронзовою призеркою у цьому виді змагань разом з Данилом Даниленком стала Крістіна Гілевич.

У стрільбі по мішені, що рухається із змінною швидкістю, бронзовим призером чемпіонату Європи серед чоловіків став Ігор Кізима (вип. 2017р.).

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Ігор Кізима – чемпіон України зі стрільби по рухомій мішені Ігор Кізима – чемпіон України зі стрільби по рухомій мішені Опубліковано: Понеділок, 07 жовтня 2019 У Львові 26 вересня – 1 жовтня 2019р. у програмі чемпіонату України зі стрільби з пневматичної зброї звання найсильніших розіграли і стрільці по рухомій мішені. У стрільбі по мішені, що рухається із змінною швидкістю (вправа ГП-11а) чемпіоном України став вихованець Львівського училища фізичної культури...

Переглядів: 583 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Європейський медалепад від Павла Коростильова Європейський медалепад від Павла Коростильова Опубліковано: Середа, 25 вересня 2019 8 медалей, в тому числі 3 золотих, 4 срібних і 1 бронзову виборов цьогорічний випускник Львівського училища фізичної культури Павло Коростильов (на фото) на чемпіонаті Європи з кульової стрільби, який з 14 до 23 вересня 2019р. проходив у м.Болонії (Італія). Павло переміг у стрільбі зі стандартного...

Переглядів: 325 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook