Період публікації:

від

до

Категорія:

Переможців та призерів олімпіад і конкурсів відзначили преміями (фото)

Опубліковано: Понеділок, 22 травня 2017 

min
max

У понеділок, 22 травня, в актовій залі Львівського національного університету імені Івана Франка відбулася зустріч переможців і призерів Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін, Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт, Міжнародних олімпіад та конкурсів з керівництвом Львівської обласної державної адміністрації.

У зустрічі взяли участь 117 учнів та студентів – переможців Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін, Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт, VІI Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Т. Шевченка та ХVІI Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика та 96 працівників освіти, які їх підготували.

Голова облдержадміністрації Олег Синютка висловив учням та студентам вдячність за виявлені завзятість, активність і волю до перемоги.

«Львівщина, в першу чергу, гордиться нашими людьми. І ви – саме ті люди. Не зупиняйтеся на досягнутому, продовжуйте впевнено йти до нових вершин, за вами – майбутнє України», - зазначив голова ЛОДА.

Опісля найталановитішим школярам, студентам та найуспішнішим працівникам освіти вручили подяки та грошові винагороди. Зазначимо, що для преміювання переможців Всеукраїнських учнівських олімпіад та їх наставників Заходами департаменту освіти і науки на 2017 рік виділено 500 тис. гривень.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

У Львові відбулося урочисте нагородження переможців міських учнівських інтернет-олімпіад У Львові відбулося урочисте нагородження переможців міських учнівських інтернет-олімпіад Опубліковано: Четвер, 25 травня 2017 Управління освіти Львівської міської ради четвертий рік поспіль проводить міські учнівські інтернет-олімпіади серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів міста Львова за сприяння Національного університету «Львівська політехніка» з метою виявлення обдарованих дітей та розвитку їх творчих здібностей,...

Переглядів: 543 Коментарів: 0

Відділи освіти

Учениці Горішненської школи – переможці конкурсу «Новорічна композиція» Учениці Горішненської школи – переможці конкурсу «Новорічна композиція» Опубліковано: П`ятниця, 21 лютого 2020 Учениці Горішненської ЗОШ І-ІІ ст. Миколаївського району Бас Христина та Вітрова Ліля взяли участь у районному конкурсі «Новорічна композиція». Ялинкова прикраса, зроблена руками дівчаток, отримала перше місце і автоматично діти стали учасниками обласного конкурсу, звідки привезли ІІІ місце. Вітаємо...

Переглядів: 540 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook