Період публікації:

від

до

Категорія:

У Львові відбувся фінал чемпіонату з інтелектуальної гри «Брейн-ринг» (фото)

Опубліковано: Вівторок, 23 травня 2017 

min
max

18 травня позашкільним закладом освіти – Львівським державним Будинком техніки – на базі Львівського вищого професійного училища технологій та сервісу проведено фінальні змагання 18-го чемпіонату з інтелектуальної гри «Брейн-ринг» серед учнівської молоді профтехосвіти Львівщини.

У змаганнях взяли участь команди:

Львівського вищого художнього професійного училища

«Ідея»

Міжрегіональне ВПУ автомобільного транспорту та будівництва

«Кімер»

Перемишлянського ПЛ

«Перемишлянський вулик»

Львівського ВПУ інформаційно-комп’ютерних технологій

«Феміда»

Львівського професійного коледжу готельно-туристичного та ресторанного сервісу

«Фаворит»

Львівського міжрегіонального ВПУ залізничного транспорту

«Експрес»

Львівського ВПУ технологій і сервісу

«Ювентус»

Львівського ВПУ торгівлі та сфери послуг

«Вернісаж»

ВПУ № 34 м. Стрия

«Легіон»

ВПУ № 19 м. Дрогобича

«Беллатрікс»

ВПУ № 71 м. Кам’янки-Бузької

«Всесвіт»

Новояворівського ВПУ

«Brainstorm»

Дрогобицького ППЛ

«Проект-Х»

Рава-Руського ПЛ

«QI»

Турківського ПЛ

«Скат»

Новороздільського ПЛ

«Баланс»

Змагання пройшли цікаво та насичено, учасники випробували свої сили у вирішенні нелегких завдань та продемонстрували високий рівень знань.

Перемогла команда «Ідея» Львівського вищого художнього професійного училища, друге місце здобула команда «Кімер» Міжрегіонального ВПУ автомобільного транспорту та будівництва, третє – «Перемишлянський вулик» Перемишлянського ПЛ, а четверте місце – команда «Феміда» Львівського ВПУ інформаційно-комп’ютерних технологій.

Організатори вручили призерам пам'ятні Кубки – сови, медалі та енциклопедичну літературу з історії та культури України. Усі учасники свята відзначені грамотами Львівського державного Будинку техніки та солодкими подарунками, які з приємністю підготували Львівське ВПУ торгівлі та сфери послуг, Львівське ВПУ харчових технологій і ВПУ № 29 м. Львова.

«Інтелектуальна гра «Брейн-ринг» – це джерело знань і радості, задоволення від інтелектуальних баталій, де можна проявити свої інтелектуальні здібності та одночасно відпочити у компанії однолітків, отримати багато позитивних вражень», - зазначають учасники змагань.

Організатори висловлюють щиру подяку адміністрації та працівникам Львівського вищого професійного училища технологій та сервісу за плідну творчу співпрацю та допомогу в проведенні змістовного заходу.

Немає коментарів

Схожі статті:

Відбувся IX чемпіонат з інтелектуальної гри «Що? Де? Коли?» серед педпрацівників професійної освіти (фото) Відбувся IX чемпіонат з інтелектуальної гри «Що? Де? Коли?» серед педпрацівників професійної освіти (фото) Опубліковано: П`ятниця, 16 Червня 2017 15 червня Львівським державним Будинком техніки на базі Львівського вищого професійного художнього училища проведено інтелектуальні змагання з гри «Що? Де? Коли?» серед педагогічних працівників профтехосвіти. У змаганнях взяли участь 14 команд навчальних закладів міста Львова та області. Інтелектуальні...

Переглядів: 1134 Коментарів: 0

Профтехосвіта

Відбувся фінальний етап з інтелектуальної гри «Що? Де? Коли?» на Кубок Будинку техніки (фото) Відбувся фінальний етап з інтелектуальної гри «Що? Де? Коли?» на Кубок Будинку техніки (фото) Опубліковано: П`ятниця, 28 квітня 2017 У четвер, 27 квітня, у приміщенні Львівського вищого професійного училища комп'ютерних технологій та будівництва пройшов IV фінальний етап з гри «Що? Де? Коли?». У змаганнях взяли участь 16 команд навчальних закладів профтехосвіти міста Львова та області. Гра виявилась напруженою і, водночас, цікавою....

Переглядів: 676 Коментарів: 0

Конкурси, олімпіади
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook