Період публікації:

від

до

Категорія:

На Львівщині стартувала інформаційна кампанія з протидії дитячому жебрацтву

Опубліковано: Вівторок, 23 травня 2017 

min
max

За підтримки департаменту соціального захисту населення та служби у справах дітей облдержадміністрації 3 місяці на Львівщині триватиме масштабна інформаційна кампанія щодо протидії дитячому жебрацтву. Ознайомити населення із проблемою використання дітей в примусовому жебрацтві, а також залучити громадськість до ідентифікації та інформування про такі випадки – це мета інформаційної кампанії, що розпочалася у Львові. Кампанія ініційована Представництвом Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні за фінансування Міністерства міжнародних справ Канади.

Сьогодні, 23 травня, у Львівській ОДА відбулась установча робоча зустріч щодо старту кампанії, у якій взяли участь представники департаменту соціального захисту населення, департаменту внутрішньої та інформаційної політики, служб у справах дітей, центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Головного управління Національної поліції у Львівській області, а також громадських організацій.

Примусове жебрацтво – одна з найгірших форм дитячої праці та вид експлуатації дітей, які постраждали від торгівлі людьми. Інформаційну кампанію, що триватиме протягом червня-серпня в Києві, Одесі та Львові, проводять у партнерстві з департаментом соціального захисту населення облдержадміністрації, службами у справах дітей, структурними підрозділами Головного управління Національної поліції у Львівській області, а також громадською організацією «Центр «Жіночі перспективи».

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook