Період публікації:

від

до

Категорія:

Cвято "Веселі старти" у Рудківській школі

Опубліковано: Вівторок, 23 травня 2017 

min
max

 

У день вшанування Героїв України у Рудках проведено спортивне свято для малечі. Адже самопожертві новітніх героїв завдячуємо збереженням нашої держави.

Сонце, травневий розмай, дитячі посмішки…У такій атмосфері відбулося спільне спортивне свято «Веселі старти» за участю вихованців ДНЗ «Ромашка» м.Рудки  та першокласників Рудківської СЗШ I-III ступенів імені В. Жеребного. Веселі естафети, змагання на спритність, велоперегони  підготували вихователі ДНЗ  В. Отчич, Н. Кудла та Г. Щур, а також вчителі початкових класів Рудківської школи  Н. Студент, С.Венгрин та Н.Рущишин.

Методичну та організаційну допомогу у підготовці та проведенні спортивних естафет надав вчитель-методист Руслабудов В.Ф. А вихованці садочка та учні початкових класів із захопленням вболівали за успіхи команд.

Щиро дякуємо завідувачу ДНЗ «Ромашка» М. М. Шимчак та директору Рудківської СЗШ I-III ступенів імені В. Жеребного Н. І. Кондрашовій за спільну роботу у вихованні дітей, підтримці розвитку дитячого спорту.        

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook