Період публікації:

від

до

Категорія:

Консиліум на тему: «Наступність у роботі вчителів початкової та старшої школи» (фото)

Опубліковано: Вівторок, 23 травня 2017 

min
max

Cьогодні, 23 травня у  КЗ ЛОР «Великолюбінський НРЦ» відбувся психолого – педагогічний консиліум на тему: «Наступність у роботі вчителів початкової та старшої школи»

Мета: забезпечення цільової і змістової єдності у навчально-виховній діяльності (навчальні програми; організація навчального процесу; єдині вимоги до учнів; структура уроків). Пошук оптимальної моделі організації навчально-виховного простору у старшій школі (командний підхід)

Формувати знання вчителів - предметників про індивідуальні та особистісні проблеми учнів майбутнього п’ятого класу;

Обговорити деякі аспекти психологічних особливостей переходу дітей із початкової школи в середню;

Виробити напрями роботи для профілактики дезадаптації, покращення клімату в класному колективі початкової ланки і середньої.

Учасники: практичний психолог Яцишин О.Д., класний керівник 4 класу – Блащук О.М., логопед Міськів Л.О. вихователі, педагоги, які викладатимуть у п’ятому класі, шкільна медична сестра Мащак Л.Й., адміністрація.

Хід консиліуму

Виступ заступника директора з НВР

Виступ класного керівника (характеристика класу)

 Виступ практичного психолога та логопеда

Інформація вихователів (самообслуговування учнів, трудові навички)

Інформація  медичної сестри(інформація про стан здоров’я та фізичні особливості школярів 4 класу)

Запитання вчителів – предметників

Обмін інформацією між учасниками консиліуму.

Учасники консиліуму  визначили основні проблеми, пов’язані з успішною адаптацією п’ятикласників,висловили власні думки щодо навчання учнів та засвоєння ними програмового матеріалу.

Усі учасники психолого педагогічного-консиліуму зробили висновок, що потрібно усім учителям- предметникам тісно співпрацювати з класним керівником та практичним психологом, щоб допомогти учням подолати успішно процес адаптації та спільно презентували шляхи їх вирішення.

 

 

Немає коментарів

Схожі статті:

Перший раз у 5 клас. Адаптація учнів особливості, труднощі, проблеми у наступності Перший раз у 5 клас. Адаптація учнів особливості, труднощі, проблеми у наступності Опубліковано: Вівторок, 30 жовтня 2018 У вівторок, 30 жовтня у  КЗЛОР «Великолюбінський НРЦ»  практичний психолог Яцишин О.Д.  та класний керівник Радомська І.І. -  провела психолого- медико- педагогічний консиліум на тему: «Перший раз у 5 клас. Адаптація учнів: особливості, труднощі, проблеми у наступності» Мета: Сприяти вирішенню навчально-виховних...

Переглядів: 616 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Консиліум «Поведінкові та емоційні розлади у підлітків» (фото) Консиліум «Поведінкові та емоційні розлади у підлітків» (фото) Опубліковано: Середа, 08 лютого 2017 У Великолюбінському НРЦ 7 лютого відбувся психолого-педагогічний консиліум на тему «Поведінкові та емоційні розлади у підлітків». Мета: організувати обмін спостереженнями, думками педагогів, які працюють у 7 класі; виявлення «групи ризику» учнів з проблемами в поведінці; надати консультативну допомогу...

Переглядів: 906 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook