Період публікації:

від

до

Категорія:

Навчально-практичний семінар для практичних психологів та педпрацівників ДНЗ « Впровадження інноваційного проекту з основ соціальної і фінансової освіти дітей дошкільного віку «Афлатот»

Опубліковано: Середа, 24 травня 2017 

min
max

 У дитини своє особливе вміння бачити, думати і відчувати. Завдання педагога, психолога допомагати дитині ознайомитися із навколишнім світом, формувати життєві компетенції, розвивати творчі здібності кожної дитини.

         11 травня відбувся  навчально-практичний семінар для практичних психологів та педагогів ДНЗ за проектом соціальної та фінансової освіти «Афлатот», який проведено на базі ДНЗ № 17 м.Червонограда.  Тема семінару: « Робота з батьками вихованців ДНЗ щодо соціально-фінансової освіти дошкільників «Афлатот»».

         На семінарі виступила О.М.Приведа, завідувач кабінету практичної психології та соціальної роботи ЛОІППО, із питанням психологічного супроводу реалізації проекту «Афлатот». Л.В.Зеленко, методист , ознайомила учасників семінару-практикуму із інтерактивними методами роботи з батьками дошкільників,  проведено практичне заняття з психологами та педагогами  щодо використання форм та методів роботи з дітьми у процесі  соціальної і фінансової освіти.      

       Учасники  семінару ознайомилися із зразками дидактичних посібників та матеріалів  для забезпечення  програми  соціальної та фінансової освіти дітей дошкільного віку «Афлатот». 

Немає коментарів

Схожі статті:

Впроваджуємо інноваційний проект з основ соціальної і фінансової освіти дітей дошкільного віку «Афлатот» Впроваджуємо інноваційний проект з основ соціальної і фінансової освіти дітей дошкільного віку «Афлатот» Опубліковано: Субота, 18 листопада 2017 1 листопада 2017 року на базі дошкільного навчального закладу с.Оброшино Пустомитівського району відбувся навчально-практичний семінар з питань впровадження інноваційної програми «Афлатот» з основ соціальної і фінансової освіти дітей дошкільного віку (відповідно до меморандуму про співпрацю у сфері дошкільної...

Переглядів: 581 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Семінар-практикум практичних психологів та соціальних педагогів ЗЗСО м. Червонограда Семінар-практикум практичних психологів та соціальних педагогів ЗЗСО м. Червонограда Опубліковано: Четвер, 03 жовтня 2019 26 вересня на базі ЧЗШ № 1 відбувся семінар-практикум практичних психологів та соціальних педагогів ЗЗСО «Робота практичного психолога та соціального педагога в системно-сімейному підході». У ході методичного заходу фахівці психологічної служби опрацювали ключові ідеї системного консультування, розглянули...

Переглядів: 635 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook