Період публікації:

від

до

Категорія:

Час літнього відпочинку, оздоровлення та розваг

Опубліковано: Вівторок, 30 травня 2017 

min
max

Час літнього відпочинку, оздоровлення  та розваг розпочався роботою пришкільних  таборів, організованих на базі 6 –ти  загальноосвітніх навчальних закладів Шегинівської об’єднаної територіальної громади: Балицького, Гусаківського, Поповицького НВК, Шегинівської ЗОШ І-ІІІ ст., Буцівської  і Радохінської ЗОШ І-ІІ ст.

Загалом у пришкільних літніх таборах оздоровлюватимуться та відпочиватимуть 362 школяра (62 %). Цікаві, змістовні програми відпочинку розробили педагоги та керівництво шкіл. Головну ціль, яку вони ставили – щоб дітям було цікаво, весело, щоб учні відчули радість перебування у таборах літнього відпочинку та  були щасливими дітьми України.

На скільки цей відпочинок стане для школярів  активним, пізнавальним, пам’ятним дізнаємося, коли будемо проводити підсумки роботи пришкільних таборів.

Бажаємо учням  гарно відпочити, набратися сил, енергії , отримати море позитивних емоцій, вражень та з новими силами приступити до 2017-2018  навчального року!

Дякуємо вихователям, обслуговуючому персоналу, керівництву шкіл  літніх таборів за розуміння справи і своєї місії, якій ви себе присвятили!!!

Немає коментарів

Схожі статті:

Засідання методичної ради Засідання методичної ради Опубліковано: Середа, 14 березня 2018 12 березня 2018 року в приміщенні Шегинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулося чергове засідання методичної ради.  На заході були присутні члени методичної ради: заступники директорів з навчально-виховної роботи та виховної роботи, керівники методичних об’єднань закладів освіти Шегинівської об’єднаної територіальної...

Переглядів: 505 Коментарів: 0

Відділи освіти

Свято Останнього дзвоника у школах Шегинівської ОТГ Свято Останнього дзвоника у школах Шегинівської ОТГ Опубліковано: Вівторок, 30 травня 2017 В 6-ти  навчальних закладах  Шегинівської об’єднаної територіальної громади   продзвеніли  "Останні дзвінки". Ось і прийшов час багатьом старшокласникам прощатися зі школою. Їх цього річ у нас 54 –одинадцятикласників і 54 дев’ятикласників. Ми вітаємо їх  із закінченням школи і виходом до "великого...

Переглядів: 461 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook